Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerkedett meg a mostani párjával? Esetleg mostani élettársával?
nyugi.. majd egyszer szerintem váratlanul fogtok egymásba "ütközni".
Én a Margitszigeten ismerkedtem meg a párommal,úgy,hogy egy haverommal találkoztam,és mondta,hogy jönnek vele még ismerősei.
Egyébként a dolog "poénja",hogy eredetileg a párom öccsével akartak összehozni..:)
mi 2001 október óta vagyunk együtt.
főiskolán jöttünk össze!
4 éve hzasok vagyunk, 2 kisfiunk van :)
a férjemmel a teniszpályán. látásból ismertem, de ott kezdtünk jobban megismerkedni.
amúgy én azt tapasztaltam, hogy általában ilyen hétköznapi helyeken ismerkednek meg az emberek a párjukkal, ami az életük rész (ilyen a fősulis példa is). nem teljesen vadidegenekkel.
szórakozóhelyen csak olyan pasival jöttem össze, aki tetszett ugyan, de tudtam, hogy a vasárnapi ebédet már nem együtt fogjuk enni...
29/N
Egy munkahelyen dolgoztunk még tavasszal. Nekem az volt a főállásom, neki a mellékállása.
Egymásra találtunk a sok beszélgetés, munkaidő utáni találkozások után.
Tegnap volt a hónapfordulónk, a negyedik.
22/N és 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!