Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan ismerkedett meg a barátjával vagy a barátnőjével?
Kicsi gyerekkorom óta járok apuval meccsre, de akkor pont lebetegedett és nélküle mentem ki. A Zalaegerszeg ellen játszottunk, három év után újra nb1-es meccset és rengetegen voltunk, hatalmas volt a hangulat. Az egyik gólnál örömömben a mellettem álló srác nyakába ugrottam, nem kis meglepetést okozva neki. :D A következő gólnál már számíthatott az újabb érzelemkitörésemre, mert akkor már ''visszaölelt''. Aztán a végéig már együtt szurkoltunk, beszélgettünk. A meccs után óriási ünneplés volt, négyet rúgtunk a Zetének és nagyon boldogok voltunk, a stadionból is együtt jöttünk ki. Át akartam menni a 103-as végállomásához, hogy vegyek valami kaját, csokit, vagy bármit, mert majd' éhen vesztem, de nagyon sokan voltak, ezért inkább elsétáltunk a mekibe. Beültünk kajálni és annyira eldumáltuk az időt, hogy anyám felhivott, hogy mi a franc van már velem. Mondtam, hogy mennem kell, mert már haza kellett volna érnem. Nagyon aranyos volt, mondta, ha vissza megyünk a Planetáriumig, szívesen hazadob, mert ott parkolt le. Így is történt. Mikor hazaértünk, megköszöntem a fuvart és hazament. A legközelebbi hazai meccsen is találkoztunk, számot cseréltünk, majd párszor találkozgattunk pályán kívül is, aztán szép lassan össze is jöttünk. Ennek lassan másfél éve és azóta is megvagyunk. :)
Amúgy én 18 leszek nemsokára, Ő 21 múlt.
Legjobb barátnőm pasijának az unokatestvére a barátom. :D Neki köszönhetem, hogy látott rólam képet és megakart ismerni. Találkoztunk és beadtam a derekam. :P Fél éve vagyunk együtt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!