Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha engem jobban megvisel az, hogy a bátyám szakított a barátnőjével?
Amikor összejöttek, örültem.
Most, ahogy romlott a kapcsolatuk, elkezdett fájni a szívem.
Amikor olvastam a leveleiket, és az utolsó, amikor a lány elküldte a bátyámat, még a szemem is könnyezett fájdalmamban!
Mit tudok ellene tenni?
Ha lány vagy:leszbi lettél-ezen gondolkodj el.
Ha fiú vagy:köcsög vagy, mert megkívántad a nőjét.
Szerintem rájöttem... (nem vagyok leszbi)
...10 éves vagyok, lány és féltem a bátyámat. Azt a lányt nem kedveltem, de amikor összejöttek annak örültem, hogy a bátyám... (ő 17 éves) ...boldog.
Amikor összevesztek, azért könnyezett a szemem, mert szomorú voltam, hogy ő szomorú!!!
Ez azt jelenti, hogy jó testvér vagy.
(nem azt, hogy leszbi, nem a csajt, hanem, hanem a saját testvérté sajnálja te szerencsétlen szöveget értelmezni képtelen idióta hozzászóló)
Majd talál magának másik barátnőt, ne aggódj ezen, fölleg ha ő is túltette magát a dolgon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!