Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az a helyzet, hogy a haverom most szakított a barátnőjével, és én meg a a "volt barátnője szeretjük egymást.
Még ne mondd el szerintem. Hagyd leülepedni a dolgot, hiszen csak "most" szakítottak. Attól lehettek még együtt. Én rosszul jártam régen, szakítottam az akkori párommal, a legjobb barátja miatt, akivel sikeresen össze is jöttem. De megtudta sajnos, engem is meg a legjobb barátját is össze akarta verni. Szerencsére semmi nem lett ebböl, de azért jobb lett volna ha nem tudja meg, vagy késöbb.
Várjatok még vele!
egy részröl ha igazi barátod és nem csak egy haver, akkor nem kellene a csajjal lenned
másrészről ha igazi barátnak tart nem haragszik ezért, sőt lehet öül, hogy találtál valakit akit szeretsz és aki szeret téged.
Most szakítottatok, de szerelmesek vagytok.
Gondolom akkor a k*rva igaz barátod háta mögött már fűzted a csajt egy ideje. Szerintem tökmindegy mit csinálsz, ha van esze abbahagyja ezt a barátosdit veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!