Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki itt a GYIK-n ismerkedett és kapcsolat lett belőle?
Ugyan nem erre válasz konkrétan,de csajozni olyan jó helyeken lehet.
Nekem lett nagyon jó lánybarátom honfoglalóról
A barátnőm puruttyán ismertem meg és nem volt egyikünk sem puruttya bulin,200 kmről jöttünk össze
Itt is találkoztam csajjal akivel nagyon jókat beszélgetünk
Én is csak úgy vagyok mint az első válaszoló, hogy majdnem. De a sors közbeszólt.
Na és te kedves kérdező? Te írtál már valakinek privát üzenetet? Ismerkedtél itt?
Akkor a válaszolók közül én vagyok az első, akinek rendesen összejött innen! tavaly történt, igaz csak fél évig tartott, de eddigi életem legnagyobb szerelme volt. A távolság és a szülei lebeszélése állt közénk...de inkább az utóbbi:(
18/F
kapcsolat nem lett belőle, de kétszer volt olyan h nagyon jókat és sokat beszélgettünk(személyes találka nem volt mert mindkét esetben rohadt nagy volt a távolság). ha közelebbi lett volna, talán még más is kialakulhatott volna
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!