Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerkedett meg párjával, szerelmével, férjével?
munkahelyen, elhívott bulizni, aznap este meg is történt, és azóta 4 éve együtt vagyunk, együtt élünk, eljegyzés volt, esküvő most lesz.
addig a napig nem hittem abban, hogy aki első este odaadja magát, azt tartós kapcsolat lesz, de itt vagyunk és bejött:)
az előző vagyok, én most 26, ő 30.
és én vagyok a lány:)
St.Tropez-ben voltam baráti társasággal 2004-ben. Egyik nap lementem egyedül sétálni a tengerpartra este felé, és valaki hívott itthonról. A leendő párom is a tengerparton sétálgatott, és örült, hogy más magyar is van és odajött hozzám beszélgetni. Na a beszélgetés annyira jól sikerült, hogy hajnali 1kor még javában sétáltunk. Aztán a többi napra mindig megbeszéltük a találkozót, úgyhogy leszakadtam kicsit a barátoktól. Elvileg mindketten 1 hétre mentünk, amiből az lett, hogy mindkettőnk társasága haza is ment 1 hét után, aztán kettesben maradtunk még egy hetet. Utána 2 évre összeköltöztünk, és lassú víz partot mos alapon nemrég kérte meg a kezem. :-) A mai napig minden évben elmegyünk St.Tropez-ba amikor időnk engedi 1-2 hétre. :-)
Én 35/L, ő 33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!