Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kifejezetten kövér nő,akinek azért romlott meg a kapcsolata a férjével/párjával, mert nagyon meghízott?
Figyelt kérdés
Válás lett a vége? Esetleg társas magány? Hogyan sikerült feldolgozni?okt. 26. 08:55
1/5 anonim válasza:
Válas lett a vége társas magány után több, mint 1,5 évtizede. 60 kilóról 80 kilóra híztam.
Úgy dolgoztam fel, hogy azóta is 80 kiló vagyok és kizárólag olyanokkal ismerkedtem, akiknek kifejezetten a teltebb alkat volt a zsánere, így elfogadtam saját magam és jól érzem magam a bőrömben.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is híztál pedig sokat.Jól döntöttél,örülök,hogy sikerült megoldanod a problémát.
okt. 26. 09:09
3/5 anonim válasza:
Szintén az 1eshez csatlakozom. Hasonló a hizás mertéke, 60kg.rol kb.80.ra. Válás lett a vege. Második férjem, kifejezetten a teltebb formákat kedveli. Ezerszer boldogabb vagyok vele, mint 60kg.san az első férjemmel
4/5 A kérdező kommentje:
Sok férfi szereti a molett nőket,szerencsére.Én személy szerint az extra molettekhez vonzódom, csak ők tetszenek.
okt. 26. 09:45
5/5 anonim válasza:
Nekem csak nagyban hozzátett a dolgokhoz. Nem voltam vékony, 85 kilósan házasodtunk, 93 kilóval mentem szülni, aztán 99 kg lettem.
Sosem szólt érte, de emellé még depressziós is lettem.
Mióta külön vagyunk, 22 kilót fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!