Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jellemző a nem független pasiknál vagy az edzőterembe kifejezetten ilyen palik járnak? Vagy ekkorát változott a világ?
Hát valószínűleg ezek az edzőtermes pasik nőcsábászok.
Persze biztos nem mind ilyen, de valószínűleg több köztük arányban, mint mondjuk bentülős férfiaknál.:D
Juj, végre leesett a rózsaszín szemfedő a szemedről?
Naiv kislány, majd ha többet tapasztalsz a világból akkor nem fogsz ezen meglepődni.
Engem a terembe rendszeresen megtalálnak házas (nálam jóval idősebb) férfiak is.
Ugyanígy csak ámultam és bámultam amikor már a második-harmadik ilyen eset történt, hogy jézusom mennyire általános ez..
Nők között is van aki csinálja ezt. Velem is volt aki megtette. Ha nem látom, hogy egy nő simán képes erre, akkor el se hiszem. És azóta is láttam a környezetemben ezt-azt.
Ne általánosítsunk, hanem magát a dolgot itéljük el szerintem. Mindkét oldalon van ilyen hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!