Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már ilyen kettősérzést? Tudod hogy nem az
igazi, kifejezetten idegesit is, mégis félsz hogy elhagy?
Figyelt kérdés
Tudod hogy nem az igazi, ég és föld vagytok, már már attól is ideges vagy ha ránézel, idegesit a természete, az egész ember... talán nem is őt szereted, csak az érzést hogy nem vagy egyedül, mégis féltékeny vagy, félsz hogy elhagy vagy megcsal, megbánt...
Miez az érzés? Mar vagy 1 éve érzem mindennap. Kész káosz...
Se vele, se nélküle. Átmeneti állapot, a nélküle lesz a vége.
2023. jún. 2. 18:14
3/8 anonim válasza:
Húúú basszus, ez az év kérdése nálam! sosem tudtam ezt megfogalmazni, de én pont így nősültem! amikor megkérdezik hogy de miért??? Erre sosem tudtam válaszolni, de ez a lényege! Egyébként gőzöm sincs hogy miért, vagy hogy miért nem válok el! :D
2023. jún. 2. 18:29
4/8 anonim válasza:
3-as, akkor gratulalok.
2023. jún. 2. 19:00
5/8 anonim válasza:
Exem pont ilyen volt. Folyamatosan szorongtam mellette. Szerencsére most már tudom, hogy miért. Részemről óriási volt a szerelem és a ragaszkodás, neki csak szex közben jött ez, illetve amikor erotikus töltetű beszélgetést folytattunk egymással. Egyébként soha nem vállalta fel a kapcsolatunkat, amikor pedig én tártam a külvilág elé, felháborodott rajta. Ezzel ki is nyílt a szemem,amikor pedig bántott fizikálisan a sok hónapnyi lelki megtiprás után, tudtam, mennyire vak voltam eddig...
2023. jún. 2. 19:08
6/8 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Nálam az a gond, hogy a barátnőm egy rakat édességet eszik és ez meglátszik az alkatán is és az egészségén is. Én életvídám ember vagyok, aktív életmódot élek. Ez vele nehéz mert vagy nem tud aludni éjjel (lefekvés előtt nyakal cukros sz@rságokat) ezért nappal zsémbes és semmi kedve nincs semmire. Mozogni nem igazán szeret. Próbáltam megbeszélni vele de semmi eredménye. Nekem is az az érzésem, hogy ez nem fog sokáig tartani, előbb-utóbb szakítani fogok vele.
Kívülállóként könnyü mondani, hogy "szakíts" de amikor az ember benne van egy ilyen kapcsolatban nehéz a döntés. Fogalmazd meg magadban mi idegesít benne és mond meg neki, hogy szeretnéd ha változna. Ha nem látsz javulást a dolgokban akkor én is csak azt tudom tanácsolni, hogy szakíts vele és ne vesztegesd az idődet.
2023. jún. 4. 09:18
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi zavar benne. Tudnék mondani vagy 15 dolgot kapásból, és nem olyanokat hogy horkol este, hanem valóban zavaró és rossz szokásokat. Pl a kimondott dolgok be nem tartása, stb.
2023. jún. 4. 15:42
8/8 anonim válasza:
Pontosan így vagyok én is. Én azért nem szakítottam még mert szeretem a páromat. 5 éven keresztül egymás mellett vagyunk mindenben, aztán valamiért elanyagiasodott. Csak az érdekli, hogy legyen elég pénze. Nem vagyunk közös kasszán, ő osztja be magának, de így sem elég neki. A személyiségünk is más lett én sok mindent akarok magamból kihozni, vágyom a kikapcsolódásra, ő a biztonságot szeretné. Szerinte én zárkózott vagyok, szerintem ő hangember. Ő nem érzi magát férfinek mellettem ezért már nem is akarja és én sem nőnek. Mindketten makacsak vagyunk és személyes sértésnek vesszük a másik véleményét, a másikét óriásinak látjuk. Nemi életünk nincs ellustultunk. Hihetetlen egy érzés az érzelmi/társas függés, úgy, hogy közben tudod a kapcsolatodnak gatya. Főleg ha még anyagi függés is van mellette vagy társadalmi nyomás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!