Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek össze jöhetek exem tesójával?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy pár hete szakítottam barátnőmmel. Igazából régóta húzódott. Viszont van egy húga akivel utána mindent megtudtam beszélni és nagyon megértő volt, teljesen mintha exem ellentéte lenne. Mindent kibeszéltünk, mindenben megértett teljesen olyan volt mint amire akkor éppen szükségem volt. Aztán valahogy úgy alakult, hogy lefeküdtünk. Ő is a durvaságokat szereti mint a nővére. Azóta teljesen azt érzem, hogy szerelmes vagyok, de nagyon rossz ez a helyzet és nem tudom, hogy ezt hogy lehetne felvállalni. Most tulajdonképpen rajtam áll a dolog, hogy felhozom-e a kapcsolatot. Ha össze jönnénk vele akkor sokkal boldogabb lennék mint előtte de ott lenne a múlt. Viszont, ha nem jövök vele össze akkor elszalasztom a lehetőséget pusztán azért, hogy "ne nézzenek úgy rám". Most mit csináljak?nov. 27. 20:19
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel inkább a testvéreknek lesz dolguk. Ismerek több embert is, akinél ez volt. Két nagybátyám a kapcsolatuk kezdeti fázisában "cserélt" barátnőt, egyik párnál egy, másiknál három gyerek született, előbbi kapcsolat pár évig bírta csak, utóbbi kb 20 évig. Nálunk ez se nem tabu, se nem beszédtéma, én is csak néhány éve tudtam meg.
3/9 anonim válasza:
Összejöhetsz vele. Az hogy ki hogyan ítéli meg erkölcsileg egy másik kérdés.
4/9 anonim válasza:
Szerintem összejöhetsz, hisz magad írtad, rajtad áll.
5/9 A kérdező kommentje:
Az igen, de ez így biztos, hogy nem lesz család barát kapcsolat. Most érted, ott ülünk mondjuk egy karácsonyi családi össznépi ebédnél és nézne rám exem is hogy neki is én voltam az első, meg a tesójának is... Meg szerintem ha megtudná megpróbálná ellehetetleníteni.
nov. 27. 22:05
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idősek vagytok, bár szövegből ítélve szerintem fiatalok. Ha már így alakult, engedd el, hogy mit fog mondani a családja. Nagyobb valószínűséggel nem lesztek együtt életetek végéig, használd ki az időt, legyetek boldogok, gyűjtsetek szép emlékeket. Ha pedig nagyon egymásra találtatok és mégis holtomiglan lesz, akkor senki nem fog később azzal foglalkozni már, hogy a legelején a másik lánnyal voltál. Ha a huginak nem okoz ez problémát, mert ő fog többet konfrontálódni a családdal, akkor neked se okozzon.
7/9 anonim válasza:
Megvárta, míg összevesztek. Majd beédesgette magát🤦🏼♀️
8/9 anonim válasza:
Törvény nem tiltja, csak baromi kellemetlen.
9/9 anonim válasza:
Annyira fura ez nekem én nem tudnék pasiként nézni nővérem párjára. Mégha csak ismerkedtetek volna a nővérével előtte, azt mondom jó, de így neked kell tudni bevállalod-e. Ha valóban annyira jó, mint ahogy írod hát tessék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!