Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál a pároddal ha mell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal ha mell kissebbítő műtéte lenne?

Figyelt kérdés

Láttam egy videót ahol a lánynak volt ilyen műtéte, és egy pasi azzal viccelődött hogy emiatt kidobja a lakásból.

Sokan a kommentekben nagyon helyeselték. Volt aki poénból (bár szerintem az sem volt épp ízléses) viszont volt aki komolyan úgy gondolta hogy ez teljesen rendben van.

Egyből jöttek a nagy okosok hogy csak lusta a lány, hisz edzéssel meg lehetett volna oldani a problémát.

nov. 27. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
nov. 27. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Igen, bár nem tudom hova lehetne azt még kisebbíteni

(én vagyok a nő a kapcsolatban, sovány pasim van)

nov. 27. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha extra nagy kosárméret miatt, vagy fogyás után megereszkedtek a mellei, azon edzés nem fog segíteni.

Valószínűleg kényelmetlen volt neki és egészségügyi problémához is vezethet.

A pasit kellene kihajítani 🙄

nov. 27. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Olyan okosak, amikor a nők testéről van szó. Bár azt is ilyen jól tudnák, hogy kell hasizmokat varázsolni magukra.
nov. 28. 00:32
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem mindegy, hogy mi okból, és mekkorából lenne mekkora.
nov. 28. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem van agyam, és fel tudom fogni, hogy a hatalmas mellek nem valami kényelmesek. Lehet segít a helyzeten, hogy én is nő vagyok, meg a párom is. Tipukus pasi humor ezzel b@sztatni valakit.
nov. 28. 02:32
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem

Szintén nő, női párral

nov. 28. 05:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért a nagy mell tud egészségkárosodást okozni. Ha abból a célból tette az az egészsége megóvása miatt műtéttel kisebbre. A mai világban minél nagyobb egy mell annál több a figyelő szem. Nem dobnám ki, miért tegyem? De ez az ő döntése.
nov. 28. 06:52
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Férfi vagyok és anatómiai szempontból tisztában vagyok a túl nagy mell káros hatásaival, meg amúgysem tetszik.
nov. 28. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!