Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mit gondolnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit gondolnátok ha ez történne?

Figyelt kérdés
Szóval pl egy közösségi oldalra raknál ki magadról egy képet, kicsit mélyebb dekoltázs, vagy fürdőruha felsőbe stb. és pár percen belül egy másik csaj szintén rakna ki hasonlót. Egyikőtök sem oszt meg napi szinten tartalmakat, sőt elég ritkán valamikor több hónap is eltelik a megosztások közt, tuti hogy nem véletlen a dolog. Ti hogy reagálnátok ilyenre?

jún. 7. 13:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Leszarom.
jún. 7. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Kit erdekel a masik mit teszen ki?
jún. 7. 13:27
 3/11 A kérdező kommentje:

2

Általában senkit, de ha tudod hogy pl a pasaid nem közömbös számára akkor már jobban érdekel.

jún. 7. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, teljesen érdektelen.
jún. 7. 13:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne. Lehet csak inspiráltam, szimplán eszébe jutott, hogy de jó kép, ő is épp strandol vagy mittomén, kirak egyet ő is. A pasimmal foglalkoznék, ő ad-e bármi jelet, hogy érdekli a csaj, ha nem, akkor felőlem vergődhet bárki bárhogy, ha igen, akkor nyilván bajok vannak a pasimmal és ideje lehet kirakni.
jún. 7. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"ha tudod hogy pl a pasaid nem közömbös számára akkor már jobban érdekel"

Nem.

jún. 7. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Van életem, nem ezzel foglalkozom.
jún. 7. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:

"ha tudod hogy pl a pasaid nem közömbös számára akkor már jobban érdekel."

Volt ilyen, de párom le se szarta a nő nyomulását, így nem igazán érdekelt. Mondjuk én nem szoktam kitenni magamról ilyen fotókat. De ha kitennék és a nő is kitenne, akkor az gondolnám, hogy biztos nyaral vagy ilyesmi. Nem foglalkozom ennyit mások életével.

jún. 7. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
És Te kinek raktad ki a képet? A párodnak?
jún. 7. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De, igen is, lehet véletlen.
jún. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!