Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A TI barátnőitek esetében, ismerve az Ő személyiségét, ha ugyanez történne veletek, mit gondolnátok róla?
Találkoztam a barátnőmmel a városban, és érkezésekor volt nála egy idomtalan csokor nárcisz. Kérdeztem, honnan szalajtotta, azt mondta, az anyjától van. Aztán hazamentünk hozzá, és az anyja kérdezte mi az? Nárcisz?
Kérdeztem tőle, mégis honnan van a virág!? Azt mondta, valójában egy nénikétől vette egy aluljáróban, akit megsajnált, mert nyomorult volt.
Kérdeztem, minek hazudott!? Azt mondta azért, mert kínosnak érzi ezt a virággal jótékonykodást.
Valójában, én vagyok a lány, és ez igaz. Barátom nevében írtam a kérdést.
És az érdekel, ki milyen viszonyban van a barátnőjével, elhinné-e neki.
Nekem elhitte, és amúgy így kerek a történet, ahogy írtam.
Hidd csak ezt... Bizonyíték persze nincs rá. Abdul örülni fog, hogy ilyen naív vagy.
Nagyon birka vagy. Lebukott az elsős kamuval, utána kamuzott egy másodikat ami automatiusan igaz? Te meg el is hiszed? :D Te vagy az a birka akinek be lehet adni, hogy a meztelen csávó a szekrényben csak azért volt ott, mert a szekrényeitek oda-vissza szekrények és ő otthon épp meztelenül akart benyúlni a ruháiért és átesett a dimenzióportálon?
Bégess csak barikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!