Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem jelent betegseget, vagy eldeformalodott szemelyiseget?
Kb egy eve eldontottem,hogy egyedul elem le az egesz eletem.Ennek az az oka,hogy rengeteg kudarc es csalodas ert.Holott soha nem volt senkim!!!Aztan bebeszeltem magamnak,hogy en egyedul akarok lenni holott nem is.Egy ideje mar komolyan azt erzem hogy nem szeretnek senkit sem,jo nekem egyedul is.Csunyanak es szerencsetlennek erzem magam.Semmi motivaciot nem erzek parkapcsolatra,megszoktam egyedul csak nyug lenne a nyakamon amire nincs szuksegem...
Soha nem kaptam se valentin napra se mas alkalomra senkitol sem ajandekba semmit olyan cellal.Sokan gunyoltak mar,h zardaba kene menem.Azt gondolom a sors keze rajtam es ha akarnek se lenne senkim,de nem is akarok.
Ugye ettol meg elhetek egy boldog eletet?
Mindenkinek koszonom a biztatast.A kutyanak ssem kellek evek ota igy biztosan nem jon el senki. :) Es momdom en sem szeretnek ssenkit.
Ettol miert ne elhetnenk teljes eletet?
de igen ez eldeformálódott személyiséget takar.
0 önbizalom, 0 önértékelés, 0 motiváció a változásra, 0 életkedv, töménytelen önsajnáltatás, végtelen felelősség hárítás, rinyálás.
na most....hát lehet így is élni, nincs ezzel semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!