Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy már elkönyveltétek hogy a fiú nem tetszik, de valamiért hirtelen megismertétek a valódi személyiségét (? ) (folyt. Lenn)
Igen, a jelenlegi párommal pont így voltam :) Először abszolút nem jött be, akkor mással voltam, így elkönyveltem a srácot mint jóbarátot. Aztán az akkori barátommal szakítottunk, egyre több időt töltöttem ezzel a barátommal, szép lassan jobban megismertem, és beleszerettem :) Már lassan másfél éve vagyunk együtt :)
20 L
Szerintem bvelem is így volt a jelenlegi barátnőm..
Amit írt az első tökéletesen illik ránk is..:)
Nekem sem jött be a srác, de jóbarátok voltunk, azt az idővel egyre vonzóbb lett és végül egymásra találtunk.
Azóta is ő a párom.
Volt már párszor, és talán pont ezért lett ez az egyik kedvenc idézetem:
"Minél tovább ismersz valakit, annál többet változik a külseje. Egy igazán vonzó ember is egyre rondábbá válhat, ha utálod. Közben más, akit alig vettél észre, akire épphogy egyszer ránéztél, ha megszereted, abból egyszerre a világ legszebb tüneménye válhat, és nem akarsz mást, csak a közelében lenni."
Nagyon igaz.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!