Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy valaki közösségi portálon elkérte az msn-címed, beszélgettetek, jobban megismertétek egymást, randiztatok, és összejöttetek?

Figyelt kérdés

És egyébként meg szoktátok adni az msn címet? Lehet, én vagyok bizlmatlan, de én csak nagyritkám.

A válaszokat előre is köszi:)

2010. ápr. 16. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Húú nekem a p*cs palim elszokta más csajokét, de most kib*szok vele!
2010. ápr. 16. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nagy szerelmemet myvipen ismertem meg xD vagyis írt egy levelet, amiben elkérte az msn címem, én megadtam, aztán minden ment a maga útján :)
2010. ápr. 16. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kb 1 hétig levelezgettünk az iwiwen, aztán msn, találka... Másfél éve járunk :)

20/L

2010. ápr. 16. 19:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Áhh,nem tudok írni-

Szóval bizalmatlan* és nagyritkán*:D

Köszi Nektek a válaszokat, legyetek még együtt sokáig:)

2010. ápr. 16. 20:02
 5/11 anonim válasza:

igen, volt. kb 3 hónapig beszélgettünk msn-en. Találkoztunk volna előbbi is, de volt egy rossz időszaka, és akk velem is megszakította a kapcsoltatot.

Aztán márciusban találkoztunk, de nem illünk össze.

Nem tudom elfelejteni, néha fáj, de tényleg nem vagyunk egy korosztály.

Én ebből tanultam, és nem fogok ismerkedni többet neten, mert emiatt a srác miatt sokat voltam ideges, aggódtam...stb.

De persze ez személyre szabott. :) Ha olyat fogsz ki, akkor jó. ;)

Szerintem jó, hogy óvatos vagy.:)

14/L

2010. ápr. 16. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem nincs jó tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de ettől még lehet jó, ahogy az előttem levők példái is mutatják. 17/L
2010. ápr. 16. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, március 13-án voltunk hat évesek.
2010. ápr. 16. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen. Mi is így jöttünk össze, de sajnos már nem vagyunk együtt. :(
2010. ápr. 16. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Végülis versenyen megláttam de nem beszéltünk, kiderítettem a nevét majd mívip levelezés, msn és találkozás -> majdnem 1 éve együtt :)
2010. ápr. 16. 20:49
 10/11 anonim válasza:

Látásból ismertem már. Kaptam tőle myvipen egy levelet,elkérte benne az msn címem. Megadtam,de folyton letiltottam,csak annyira oldottam fel,hogy lássa néha fent vagyok. Aztán egyszer beszéltünk többet. Szó nélkül megkereste a házunkat,találkoztunk,összejöttünk.

14hónapja vagyunk együtt.:)

16/L

2010. ápr. 21. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!