Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felvennétek egy srácot msn-re aki tetszik, de még nem beszélgettetek?
Már párszor voltunk egy helyen buliban, meg egyéb rendezvényeken, csocsóztam is vele, meg egy két szó, de semmi több..Nagyon bejön,msnre felvegyem? és mit írjak neki? hogy kezdjek el beszélni vele? :/ annyira parás hogy mit fog szólni.Vagy inkább csk iwiwen írjak neki? de ott is mit?:/...tök félek, hogy dinkának fog nézni..
mondjuk sztem nem vagyok közömbös neki, mert ő is sokat nézeget engem..meg talán oda is van értem..
Szerintem nyugodtan vedd fel. Ha már voltatok többször is egy társaságban, akkor pedig végképp nem gázos a dolog.
18/F
Msn-ben semmit se veszthetsz, egy próbát megér!
Sok szerencsét!
te jól vagy ?:D:D persze hogy vedd fel!!!:D
az msn-en igaz nem látja aa érzéseid, ha nincs kamera, de bármit tudsz veel beszélni:Dén soka fiút felvetem már és sokkal össze is jöttem :D:D
először csak beszélgess vele a napjairól ez mehet pár hátig.. aztán ha véletlen feljön egy kicsit pervezebb téma te mondj valami izgatót vagy érdekeset ami nem annyira kemény de azért megérti belőle mi a szitu...:D
na sok szerencsét!!:D:D
Miért nézne dinkának. Vedd fel kezdj el vele dumálni és mondd meg neki, hogy miért vetted fel. Sztem ez tök vagány amúgy. Ritka az olyan, hogy lány vesz fel engem msn-re... :D
Általában fordítva szokott lenni. Legyél te is egy kivétel :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!