Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire beszélitek ki a pasitokat a barátnőitek előtt? Tudnak befolyásolni?
Nem szoktam másoknak részletesen kibeszélni a magánéletem és nem tudnak befolyásolni.
(De szigorú vagyok ma... :D)
Nekem végighallgatták az első randit nagy vonalakban.
Néha kérek véleményt, de őszintén? Soha nem fogadtam meg, ők se az enyémet.
Mindketten kikértük egymás véleményét: én azt mondtam, hogy nem az én típusom a párja, de egészségére.
Pont az egyik legjobb barátnőm mondta, hogy ronda, ennél találnék jobbat is... Ekkor eléggé csúnyán összevesztünk, mert akinek ilyen barátja van (lásd lentebb) és szerinte ebben minden oké, az ne akarja nekem megszabni ezt. Találkoztak véletlenül egyszer személyesen, akkor meg eléggé bunkó volt a barátnőm (!), mert neki nem szimpi. Jó, de én járok vele, nekem nagyon bejött/bejön.
Igeeen, én is azt tanácsoltam neki, hogy szakítson, de a barátja verte, megalázta mindenki előtt (pl "ja, már 2 éve rothadok emellett az idióta, b..zni nem tudó p.tsa mellett") és többször megerőszakolta :(
Mint mondtam: nem szakított vele, a pasi meg talált egy másik nőt és elköltözött tőle. Mai napig visszavárja -.-"
Szóval nem, nem az a befolyásolható típusok vagyunk.
Csak a legjobb barátnőmmel szoktam megbeszélni bizonyos dolgokat, kikérem a véleményét, de én döntök. Nem befolyásol, ő mit gondol, de "2 fej jobb az egynél" elven jól esik kiönteni a lelkem a barátnőmnek.
Viszont ha tetszik egy srác, max annyiban kérem ki a véleményét, hogy szerinte kölcsönös-e, hogy ő kívülállóként hogy látja.
Nekem 2 barátnőm van, akiket mélyebben beavatok az életembe, s van tapasztalatuk. Azért szoktam tőlük tanácsot kérni, mert én általában nagyon könnyen beleélem magam valamibe, s ha alakulnak a dolgok a pasival, akkor hajlamos vagyok szemet hunyni a hibái felett, ami hosszabb távon biztosan gondot okoz. Ilyenkor egy racionális barátnő, aki ismer engem, a saját érdekemben is megmondja, hogy őt nem érdemes választanom, MERT...
Nem, nem ők irányítanak, sokszor nem hallgatok rájuk, és nem is úgy fogalmaznak, hogy NEM LEHET, MUSZÁJ, KELL stb, csak elmondják a véleményüket, és valljuk be, sokszor nem árt, ha van egy külső, elfogulatlan szemlélő, aki bizalmas tanácsot tud adni az érdekünkben :) Persze én döntök végső soron. Nem szakítanék egy pasival egy barátnőm tanácsára, és nem fejeznék be egy barátságot a pasim kedvéért. Egyik nem fontosabb a másiknál, inkább az egyensúly a lényeg.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!