Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket tud befolyásolni például olyan dolog, hogy milyen körülmények között él a párotok? (többi lenn)
Nem,ezek a dolgok nem,de nyilván elgondolkodni elgondolkodtat,ha a szülő iszik,vagy évek óta munkanélküli,ha lepukkant,igénytelen,koszos körülmények között él,ha folyamatosan alpári stílus veszi körül,ha zűrös a családja.Ettől még,ha látom a páromon,hogy tesz valamit azért,hogy kitörjön ebből a környezetből,világból,kitartok mellette,hiszen szeretem.Viszont ha úgy látom a hozzáállásán,hogy Ő maga is olyan,mint a környezete vagy a szülei,tehát mondjuk lezüllött,igénytelen,lusta,alpári,akkor nyilván én is úgy állok hozzá az egészhez.Valószínűleg menekülőre fogom.
Megint más,ha mondjuk az anyagi helyzetükben,végzettségükben,tanultságukban különböznek tőlem,vagy a családomtól,mert az még áthidalható probléma.Hiszen ha szeretem,nem ezek a dolgok fognak számítani,és kitartok mellette.
2. mindenki maga szintjén keresgéljen? Ezt ,hogy érted? mert mondjuk amiket én leirtam itt a kérdésben,akkor te mondjuk olyan társat keresel,aki kb ugyanolyan körülmények között él mint te,kb ugyanolyan a végzettsége ?
3. igen,ilyen dolgokra gondoltam, teljeskörű választ adtál :)
68% nak igaza van.
Egyébként én nálam szegényebb csajjal nem állok szóba.
Nekem fontos, h normális környezetben éljen ne a putriban.
Én is osztom a 68%-a válaszoló véleményét.
A szerelem mindent legyőz, de csak a forgatókönyvekben.
Mivel közös élményekre van szükség, és az sem kerül manapság ingyen, nem árt, ha "egy szinten" vagyunk.
Mert akinek van pénze, az megteheti, hogy jön megy,
de a másik nem biztos. És egész évben nem lehet dvdzni.
És szerintem megismerni sem így a másikat...
Igen, befolyásol, a családi háttere. De ez általában akkor fordul elő szerintem, ha az illető még nem szerelmes. Ma már nagyon könnyű, elnézést, de "jobbat" találni. Az emberben egy valami nem változott. Szereti a kényelmesebb utat.
És szerintem, ha véletlenül kiderül, hogy a szüleinek valami érdekes foglalkozása van, az még imponáló is lehet...
Lehet ezeket a dolgokat tagadni, de alapjába véve szerintem mindenki az összkép alapján "dönt".
2. válaszoló vagyok. A többiek nagyjából azt fejtették ki, amire gondoltam.
Egyébként annyit hozzátennék, hogy akkor nagyon esélytelen a dolog, ha a lány gazdag és a fiú nem. Tapasztalataim szerint a gazdag fiúk hajlandóak fizetni a lány költségeit is, valahogy még imponál is nekik. Persze van olyan lány, akinek ez sértené a büszkeségét, bár ilyet még nem nagyon láttam. Viszont fordított esetről, hogy pl. egy lány fizesse be a barátját egy nyaralásra, nem igen hallottam, bár biztos van ilyen is, de szerintem sokkal ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!