Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnia kell, hogy Őt szeretem és tényleg, még a szex is tökéletes, ezt hangoztatom és éreztetem is vele. Nem tudom mit tehetnék,3 havonta beindul nála ez a dolog. Akkor mindenkivel gyanúsítgat, mindenkire féltékeny. Hogyan tudnám ezt kitörölni nála?
Szex a megoldás, dobd be magad.
Látom a válaszod előre, ne is ird be: "szex terén semmi gond."
Szerinted...
Hasonló helyzetben vagyok férfiként, csak nem vagyok féltékeny. Van két gyerek és a korkülönbség is kb. megegyezik.
Ha ennyivel fiatalabb férfival élsz, akkor igen jó nő lehetsz. (Akkor is, ha te ezt másként látod.) A gyerekek apjára cseppet sem vagyok féltékeny, tudom, hogy az már egy lezárt ügy. Azt is tudom, hogy a gyerekeknek ő AZ APA. Ezzel nem is érdemes versenyeznem.
Viszont időnként keresik különböző ex-ek. Az azért zavaró, hogy egyértelműen nem mondja meg, hogy semmi esélyük, van már valakije. Nem arról van szó, hogy bármit is engedne nekik, de nem tudja úgy kezelni ezt a helyzetet, ahogyan kellene.
Tehát ne csak azt éreztesd, hogy szereted őt, hanem azt is, hogy senki mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!