Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barátnőitek meg szokták engedni ha meg akarjátok fogni a melleit?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 06:38
1/11 anonim válasza:
Nem, sőt dugni is telefonba szoktunk.
2/11 anonim válasza:
Mindig megengedi,most is fogom lehet meg is dugom mindjárt.
3/11 anonim válasza:
Ha nem is az elso alkalomkor de a masodik vagy harmadik talalka utan igen megszoktak engedni de ez fugg a leanytol is :)
4/11 boy19 válasza:
kifejezeten szereti is ha fogom neki :)
5/11 anonim válasza:
Sosem kérek engedélyt rá! :D Egyszerűen csak megfogom neki és még sosem ellenkezett. Persze nem társaságban, vagy a nyílt utcán csinálom, meg már régóta együtt vagyunk!
25/F
6/11 anonim válasza:
Jajj nekem, ha nem fogdosnám neki eleget ;) Szerencsére erre nekem is akkora igényem van, mint neki, szóval jól összeillünk.
7/11 anonim válasza:
meg hát. különben ha nem hagyná megsértődnék és ott hagynám
én is meg engedem hogy bármikor fogdossa sőt többet is megengedek mint a fogdosás :-D :-)
8/11 Költőnő? válasza:
Nem szokott engedélyt kérni. Mondjuk az utcán nem szokta fogdosni. Ha nem érintené meg soha, valszeg megbolondulnék.
9/11 anonim válasza:
Hát igen, ez megy így egy darabig. Aztán 12 év együttlét és két gyerek után most ott tartunk, hogy fogdosni már régen nem engedi magát, szex is csak kéthetente, ha szerencsém van.
szarazélet...
(Csak, hogy adjak egy kis perspektívát)
10/11 anonim válasza:
Utolsó,két hetente szex? Örülj neki,nekem havonta...akkor se fogja...és én vagyok a nő.5éve vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!