Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fantáziáltok a barátaitok, barátnőitek párjáról? (bővebben lent)
Fiúk, szoktatok fantáziálni arról, hogy egy jó barátotok barátnőjével vagytok (és itt bárminemű szexuális tevékenységet folytattok vele? Lányok, szoktatok a barátnőitek pasiairól fantáziálni/álmodni? Ha igen, sokszor, ugyanarról, vagy másokról, esetleg több fiúról/lányról.
A fantáziálásnak lehet az az oka, hogy nektek tetszik a másik párja, vagy az, hogy kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, vagy valami más.
Felmérés szerűen válaszoljatok, nemet és kort is kérek.
Köszönöm
Egyszer nagyon régen a szomszédom párjáról.
55F
Simán.
Sőt az érintett még ajánlatot is tett, pedig én nem léptem az ügyben, de nem éltem vele. Ma már bánom...
37F
#7-es vagyok:
Ja és a csajom húgára is kivertem már...
26/F
Én nem szoktam, a barátnőim pasijaira nem tekintek pasiként, mert teljesen tiltottak számomra, de nem is voltak olyan pasijaik, akik bejönnének nekem szerintem. Viszont olyan volt, hogy a párom haverjai voltak rám kattanva nagyon, nem egyszer... És olyan is volt, hogy én vonzódtam nagyon a párom haverjához.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!