Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti fantáziáltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti fantáziáltok a kapcsolat közben másról?

Figyelt kérdés

A párommal már 4éve együtt vagyunk.eddig ha ráhajtott egy csaj,nem zavart,mert tudtam hogy a páromat nem érdekelte.

de most mintha változott a helyzet.

elmondta hogy van egy lány a munkatársai között,akinek tetszik.

az elején nem is zavart,mert szokott néha hülyéskedni hogy féltékennyé tegyen,de 5perc után mindig elröhögte.

most úgy poénból megkérdeztem,hogy elgondolkodott-e rajta hogy lefeküdjön-e vele.nem szólt rá semmit.

ez volt kb. 2 hete.most az egyik nap is szóba került,és akkor se mondott rá semmmit.nem is tagadta,de nem is erősítette meg.

annyit mondott,hogy engem szeret.ennyivel le lett zárva a dolog.

most olyan furcsa,kellemetlen érzésem van,mintha ez más lenne.mintha nem a megszokott viccelődéssel lennék szemben.

most csak én paráztatom be magam,vagy tényleg változás lesz?

eddig mindig megbíztam a barátomban,de most elbizonytalanodtam... :/

Vagy ez ilyen megszokott dolog a férfiak között?

persze,aki nekem tetszik azt megnézem,de soha se gondolkodtam el rajta ,milyen lehet vele az ágyban.

2012. okt. 26. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Egy értékes őszinte ember, becsüld meg!
2012. okt. 26. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Naná,hogy elgondolkodunk rajta..de eltelik két perc és már emlékezni sem emlékezünk rá.Aki mást mond,az hazudik.:DEgyébként meg nem kellene feszegetned a témát,addig mondogatod neki,amíg ott nem hagy.
2012. okt. 26. 11:55
 3/8 anonim válasza:

Ez nem válasz csak tényeket sorolok:

1, mindenki hazudik

2, minden férfi használja a fantáziáját, vagy hazudik

3, egy férfi tud szexelni ha feláll neki és akkor áll fel, ha izgalomba jön, az pedig gyorsabban és egyszerűbben is megesik mint a nőknél

4, az, hogy téged szeret, csak egy tény

Kérdés: ennyi éve együtt vagytok és nem tudod, hogy igazat mond-e, vagy csak inkább maradsz válasz nélkül mint, hogy rosszat kapj?

2012. okt. 26. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez szerintem azért gáz, mert egyértelműen elgondolkodnak rajta. Inkább a reakció az ami engem aggaszt. H hallgatólagosan közli h jah, elgondolkodott rajta. Szerintem ha egy pasi meglát egy jó nőt rögtön AZ jut eszébe, de ez nekem kicsit komolyabbnak tűnik. Olyan nem csallak meg mert szeretlek, de ez a csaj TÉNYLEG felkeltette az érdeklődésemet.

Az én barátomban pl azért bízom meg 100%-ig mert ő tudja magáról, h nem megbízható, úh eleve bele sem megy semmilyen játékba, és kerüli a női társaságot. Illetve minden női kapcsolatát felszínesen kezel. Nincs flört meg semmi.

2012. okt. 26. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg őszinte a pasid,bár ha tényleg elgondolkodott rajta,mire mész vele?

Lehet őszintén is hajlamos lenne a megcsalásra.

Jó!

Tudom,legalább nem hazudozna,ő lehet az a fajta pasi,aki megmondaná egyből,h szeretne tőle valamit, párom is ilyen volt.

Ha megkérdeztem,hogy tetszik az a lány,ő nyíltan fel mert vállalni,hogy neki bizony tetszik.

2012. okt. 26. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekes,amikor nekem az utolsó csajomnál volt egy incidens,hogy egy csaj nagyon nézett engem,ilyen szemezést akart csinálni,akkor a csajom(most már ex) majdnem megverte,hogy hogy meri,meg minden,és az a jellemzően rocker csaj volt acélbetétessel,és szeretett rugdosódni...Egyszer mellbe rúgott egy pasit(!),aki meg fogta a seggét illetéktelenül.Na szóval hozzá képest igencsak nyugis csaj vagy,de ha szeret,és te is meg adod neki amit kell,nem nézelődik másfelé,legalábbis én ezt tenném/tettem.
2012. okt. 26. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem válaszolt a kérdésedre, sem először, sem másodjára.

Kell még ehhez bármit is hozzáfűzni?

2012. okt. 26. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:

12:03as!

pont jól fogalmaztad meg:

"Olyan nem csallak meg mert szeretlek, de ez a csaj TÉNYLEG felkeltette az érdeklődésemet. "

én is pont ezt érzem.

jó,persze sejtem hogy a pasik közben fantáziálhatnak másról is.

engem nem zavar ha megnéz egy csajt,mert csak átfut rajta a tekintetével,aztán megy is a felejtőbe.

de most mást mond a szavaival,és mást a testbeszédével.

12:01 de látom hogy mikor hazudik(legalábbis többnyire)sajnos most pont ellentétesen dolgozunk,majd csak vasárnap este tudok vele beszélni nyugodtan.nem szeretném 10perc alatt összedobni a témát.de addig még sok van hátra...

nem feszegetem a témát nála,mert nem akarom kiakasztani feleslegesen,egyenlőre még csak magamban próbálom összerakni a dolgokat.

utolsó:hááát igen,én is így vagyok vele...

2012. okt. 27. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!