Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Bővebben lent
A barátom megcsalt és el is hagyott egy másik lányért, csak elfelejtette mindezt velem közölni,az egyik barátjától tudtam meg.
Nagyon kiborultam, azóta nem is beszéltem vele csak a barátjával, akivel jól érzem magam és ha vele vagyok elfelejtkezem a dolgokról, amik történtek.
A barátja nem rég elmondta, hogy jól érzi magát velem és kedvel. Én viszont nem tudom, hogy mit csináljak, mert ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog, akkor az nem lenne kellemetlen? Nem akarom, hogy a környezetem elítéljem emiatt és olyan jelzőkkel illessenek, ami nem jellemző rám.
Ti hogyan látjátok? Mit csináljak?
Kérek mindenkit, hogy normális válaszokat írjanak!
Köszönöm!
Tudod, az Idő az ember legjobb barátja és a legnagyobb ellensége is lehet. Most nálad a barátsága az erősebb.
Vagyis ha elég idő eltelik, akkor nem is lesz kínos, hogy komolyabbra fordul a kapcsolatod a srác barátjával, illetve az is kiderül, hogy csak játékszer vagy, vagy tényleg komolyan érdekled őt.
Szóval egyet tehetsz: vársz. Semmit nem erőltetsz, semmire nem gyanakodsz "láthatóan", hanem természetesen viselkedsz. Tölts minél több időt a fiúval, beszélgessetek, viccelődjetek, de egyelőre még ne add be a derekad. Ha már több hét is eltelt az ominózus szakítás óta, akkor elkezdhetsz nyitni jobban a fiú felé. De az elején mindenképpen legyél óvatos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!