Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mennyire beszélitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyire beszélitek ki a pasitokat a barátnőitek előtt? Tudnak befolyásolni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogyha ismerkedtek egy pasival, akkor mennyire beszélitek ki őt a barátnőitek fele. Pl. kértek-e tőlük tanácsot, véleményt, hogy érdemes lenne-e megpróbálnotok vele, jóképű-e vagy hasonlókat. Továbbá az érdekelne még, hogy barátnőitek tanácsára szakítanátok-e egy férfivel? Csak azért, mert ők úgy gondolják, hogy a férfi bunkó, nem hozzátok való, nincs jövőtök, stb. Mennyire vagytok a barátnők által befolyásolhatóak? Szerintetek a legtöbb nőt tényleg a barátnőik irányítják?
2015. aug. 12. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én meg szoktam beszélni a barátnőimmel. Van egy, akivel távol lakunk egymástól, neten tartjuk a kapcsolatot, vele ezért könnyebb, mert egy barátommal sem találkozott soha élőben, ezért nem alakulhat ki kínos szituáció.

Mások előtt ügyelek arra, hogy ne mondjak el olyat a barátomról, ami bármilyen szempontból is kellemetlen lehet. Nem szidom, a problémáimat VELE beszélem meg, nem a háta mögött.

A barátnőim pedig azért a barátnőim, mert tiszteletben tartjuk egymás választását, döntéseit, felnőttként kezeljük egymást, és nem tudok felidézni olyan esetet, amikor bármiben is befolyásolni próbáltuk volna egymást. Meghallgatnak, ha tanácsot, vagy segítséget kérek, azt kapok, de a befolyásolás egyáltalán nem jellemző köztünk. Inkább biztatni szoktuk egymást. Ha én valakinek azt tanácsolnám, hogy szakítson, akkor azért tenném, mert ő is látja a problémákat, csak megerősítést vár. Történetesen pont ilyen helyzet van az egyik barátnőmnél. Ő akar szakítani, én csak erősíteni próbálom a döntésében, mert nagyon nehezen tud kilépni az amúgy pocsék kapcsolatából.

2015. aug. 13. 01:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Én max nagyon alap dolgokat mondok el a legjobb barátnőimnek, hogy pl milyen sok közös van bennünk meg ilyesmi, de az is inkább csak általánosságban. Mindig egyedül döntök, hogy együtt akarok-e lenni az illetővel, szóval a barátnők nem befolyásolnak. Ha mondanak valamit, azt meghallgatom és elgondolkozom rajta, mert sokszor egy kívülálló jobban látja a dolgokat, de aztán egyedül döntök.
2015. aug. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!