Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a férfi, akivel szívesen villognátok a barátnőitek előtt?
Öhm... Ennek a kérdésnek mi értelme van? :D
Barátnők előtt az "én koromban" már akkor villog az ember egy pasival, ha az gondoskodó, törődő, hűséges és tényleg életre akarja az embert. A múltkor azért kaptam irigykedő tekinteteket, mert mondtam, hogy mikor hétvégére hazalátogatok a szüleimhez, mire visszajövök, a lakás csillog-villog, vagy mikor saját fülükkel hallották, hogy -miután éppen azon beszélgettünk, milyen nagyon pasisan közölte az egyik lány férje, hogy elmegy "dobni egy sárgát"- milyen kultúráltan közli, hogy ő kimegy a mosdóba. Na, én ezzel villogok a barátnők előtt. Mondjuk, elég fura lehet az a nő, aki azért választ társat magának (mondjuk, kérdéses, az mennyire lehet társa az életben), hogy "villogjon a barátnőinek".
Kinőttem abból a korból, mikor villognom kéne a pasimmal.
Barátnőimmel megbeszéljük a dolgokat, és ha párkapcsolati problémáink vannak is, inkább segítünk egymásnak megoldani, türelemre intjük a másikat, vagy éppen leordítjuk, ha ő a hunyó a kapcsolatban.
Barát nem azért van, hogy villogjunk előtte. Ja, a pasi sem dísztárgy, nem azért kell, hogy húúú, de irigyek legyenek ránk.
Soha nem emiatt jövök össze valakivel.
Azt nézem, hogy nekem tetsző legyen, nem azt, hogy a barátnők, vagy a szomszéd mit gondol.
Magas
Vicces
Jóképű
"Easy-going" - erre most magyar szó nem jut eszembe, a lényeg hogy olyan lazán beszél minden lánnyal a világon, mintha a saját kishúgával beszélne
Izmos, sportos, jól karbantartott testű, akin látszik hogy nem büdös lusta ha testedzésről és egészséges étkezésről van szó
Magabiztos, önbizalommal teli
Ha ezekből három megvan, az már nekem elég vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!