Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi már randi előtt megbélyegez, felruház mindenféle vélt tulajdonságokkal, azzal érdemes bármit is kezdeni?
Úgy érzem bekerültem egy skatulyába és már ebből nem lesz visszaút.
A pasas kicsit ki van élezve a féltékenységre, számonkérésre, hisztire, türelmetlenségre.
De én nem ilyen vagyok.
Azért, mert 2 hét után elmertem kérni a telefonszámát, már nyomta a szöveget, hogy „a taliig kibírod”, addig nem adom meg. És, hogy miért vagyok türelmetlen.
Én tuti nem megyek el úgy egy netes randira, hogy a számát nem tudom.
Biztos meszet evett. :D
Hogy gondolja ezt mégis?
Teljesen jogos, ha nem tudod a számát, nem mész el. Ki tudja, milyen jött-ment alakkal van dolgod. Beszélni kell előtte telefonon, és az sem árt, ha 1 kísérőd van a távolból, nehogy valami aberrált gyökér legyen. :D
Gyanús nekem ez a fazon. Óvatosan!
Pedig adhatnál neki egy esélyt, hogy megismerjen TÉGED :) Legrosszabb esetben tapasztaltabb leszel egy vacak randival :P
22/L
hát ha azt mondja milyen hülye vagy, akkor tényleg ne menj el, ennek így nem lenne értelme
amúgy elég érdekes ismerkedik a srác, meg kell hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!