Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor érdemes elsőnek megcsóko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes elsőnek megcsókolni egy lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nemrég ismerek és elhívtam sétálni egyet (hétvégén) és nagyon szeretem szívesen megcsókolnám de félek hogy nem állna velem szóba, meg ráadásul én is korainak érzem, szoval ráér később? Nem szeretném elrontani. (Első igazi szerelmem)

2015. márc. 24. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj vele. Találkozzatok 2-3 alkalommal, de egyébként érezni fogod, hogy mikor van itt az alkalom. :)
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor késznek érzed magad rá.
 3/6 CptTomato ***** válasza:
Teljesen mind1.... csak ne olyankor amikor iszik eszik rág, hány ,vagy büfög.
2015. márc. 24. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
valamikor hónap végén mikor tuti nincs meg neki mert a végén balul sül el és kapsz egy taslit
2015. márc. 24. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat, pár info: Mind a ketten nemsokára töltjük a 15-t és a lány egy picit visszahúzódó. (Meg én is :D, de kezd megjönni a bátorságom)
2015. márc. 24. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha visszahúzódó, nem biztos, hogy tetszeni fog neki rögtön az első találkozónál. Hagyd egy kicsit megnyílni.
2015. márc. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!