Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin érdemes/lehet/kell megcsókolni a srácot, ha tudatni akarom vele, hogy nem csak egy éjszakára kell, hanem komolyan gondolom, de nem akarom elkapkodni a dolgokat?
Tök mindegy, mire akarod, az első simán ... nem szeretik a srácok, hogy ha kis szendeszüzikékkel találkoznak. Egy belevaló csajszi sokkal jobb, hidd el.
Én is nagyra értékeltem, mikor nem ismertem a csajt, de szemezgettünk, szóval elég hamar levettük egymásról, hogy oké a dolog, aztán meg amikor leült mellém a házibuliban, lazán belenyúlt a boxerembe, de úgy alaposan :-) Élveztem ... és mondtam magamban, ez jó kis belevaló csajszi ...
De erre nincs szabály, úgyis érzed a helyzetet, hiszen egyedi a kérdés.
:D:D:D
Erre nem tudok mit írni, de zöld kéz :) Igazad van!!!
Mert rámenős vagyok, de nem akarom elijeszteni. :)
Köszi, reméljük meglesz.
Hát hogy mennyire vagyok hülye gyerek, azt azért majd én eldöntöm, de nagyon bírom, hogy az ilyen kis álszent emberkék mondják meg mi a frankó.
Tudod az a helyzet, hogy egy normális ember képes különbséget tenni sima szexkaland és kapcsolat között. Amíg pedig csak kalandozgatásokról van szó, addig hidd el, nem zavarna, haa csajszi 10 perc múlva egy másik srác gatyájában nyúlkálna. Kicsit gondolkozz már hülyegyerek ... nem biztos ám, hogy aki gyöpösagyú, annak van mindig igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!