Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon jól sikerül az 1. randi, akkor sem illik megcsókolni a lányt?
miért nem illik? más meg azért sír, mert első alkalommal nem smárolták le és emiatt húz más menő arcokhoz inkább el
komolyan nem értelek titeket lányok!
Utolsó: a lányok nem egy külön faj, aminek minden példánya ugyanazt gondolja/teszi/érzi. :)
A kérdésre válaszolva szerintem ne csókold meg, de mindenképp tégy úgy, mintha... éreztesd vele, hogy szeretnéd, de miatta nem akarod még. (értsd: hajolj hozzá közel, épphogy ne érintsd a száját, de érezd, aztán mintha meggondoltad volna magad, adj egy puszit az arcára.) Tuti bejön. :)
hát nekem ezzel az volt gyakran a gondom hogy a 2. meg a 3.randin is ugyanolyan "bambán" nézett a csaj mint az elsőn. értem ezalatt hogy semmivel nem volt "csókra éhesebb"(jó most idiótán tudom csak kifejezni magam),meg nem láttam a szemében a tűzet hogy "tedd meg bébi hisz erre várok"
viszont úgy voltam vele hogyha már több randira is eljött velem akkor nyilván nem fog pofonvágni azzal a felkiáltással hogy "DISZNÓ!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!