Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nagyon jól sikerül az 1....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon jól sikerül az 1. randi, akkor sem illik megcsókolni a lányt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 00:21
1 2
 11/14 niki013 válasza:
100%
Micsoda hülyeségeket irkáltok egy lány is szeret smárolni nyugi ha tényleg ilyen jól sikerül a randi akkor azt a lány is érzi és ha nem lépsz lehet hogy magához veszi az irányítást és amúgy meg nem azon múlik a csók minősége hogy mennyit vártok vele az érzés a lényeg ha te már akarod add a tudtára finom jelzésekkel és ha ő is akkor oké.Én már első este lekaptam a barátom azóta is együtt vagyunk és csak egyre jobb lesz remélem tudtam segíteni. 17/L
2011. aug. 26. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nyitott rá, akkor miért ne csókolnád meg. Lehet, hogy nem lesz még egy alkalom és bánni fogod egész életedben. De abban is van igazság, ha vártok, jobban fogjátok kívánni és élvezni, amikor az ajkatok összeér.
2011. aug. 26. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
nem megcsókolni kell hanem megkúrni
2011. aug. 26. 13:42
 14/14 anonim válasza:
Szerintem öleljétek meg egymást közelről és a homlokotok érjen össze ott majd kiderül ha a lány akarja a csókot de a lényeg hogy sosem erőltesd. ;)
2011. aug. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!