Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin/randi végén lehet megcsókolni egy lányt?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Én a 3. -4. -ikre gondoltam.2008. aug. 30. 20:31
1/7 anonim válasza:
Szia! sztem ezt érezni fogod...ha első randin még nem érzed elérkezettnek,akkor várj...a barátommal mi is asszem a 3-on csókiztunk először. Legelőször étterembe vitt,aztán sétálni,utána discoba és ott történt meg a csók...:) inkább várj vele ha nem vagy biztos a lányban minthogy tul korán smárd le,mert elijedhet...persze ez csak a félősökre vonatkozik...sok sikert! :)
2/7 anonim válasza:
Látni fogod a lányon, hogy mikor akarja. Lassan csókold meg, hogy vissza tudjon utasitani, ha ő még nincs kész rá. Szerintem a 3-4. randi már túlzás. "Jártam" olyan fiúval, aki még a negyedik randin se csókolt meg, csak mondogatta, hogy igy meg úgy szeret. hát kidobtam mellém nem kell egy ilyen töketlen:D A mostani barátom már az első randin megcsókolt:P de ti érzitek mikor jön el az ideje.
3/7 anonim válasza:
Ha félsz a reakciótól, akkor az első néhány randin csak puszild arcon, na nem úgy, mint egy barát, hanem azért annál kissé érzékibben. Ekkor úgyis érezni fogod, hogy hogy reagál a lány, és lehet, hogy csók lesz belőle.
4/7 anonim válasza:
Engem a barátom a második (valódi) randinkon csókolt meg. Pont elérkezett az ideje:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. aug. 31. 11:44
6/7 anonim válasza:
szerintem ez egyáltalán nem kötött ahoz hogy hányadik!érezni fogod amikor a lány is ugy áll a dolgokhoz mikor közeledsz esetleg elöször egy szájra puszi és aztán majd alakul a dolog magátol hidd el ha szeret nem fog ellökni!
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, tőletek függ. Már az első randin is lehet, ha akarjátok. Talán hajolj közel hozzá, hogy érezze, meg akarod csókolni, és ha ő is szeretné, akkor csók lesz belőle. Ha ellök, vagy valami, nem kell elkeseredni, attól még szeret, és majd összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!