Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi már randi előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi már randi előtt megbélyegez, felruház mindenféle vélt tulajdonságokkal, azzal érdemes bármit is kezdeni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem bekerültem egy skatulyába és már ebből nem lesz visszaút.

A pasas kicsit ki van élezve a féltékenységre, számonkérésre, hisztire, türelmetlenségre.

De én nem ilyen vagyok.

Azért, mert 2 hét után elmertem kérni a telefonszámát, már nyomta a szöveget, hogy „a taliig kibírod”, addig nem adom meg. És, hogy miért vagyok türelmetlen.

Én tuti nem megyek el úgy egy netes randira, hogy a számát nem tudom.

Biztos meszet evett. :D

Hogy gondolja ezt mégis?

2015. jún. 26. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az internetes ismerkedés arra való, hogy el tudd dönteni, kivel érdemes találkozni és kivel nem. Én is pont ma futottam bele valakibe, akiről néhány mondat után el tudtam dönteni, hogy nem akarok vele ismerkedni. Ha már a találkozó előtt problémás, akkor később még inkább az lesz.
2015. jún. 26. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező jó defektes egy nő lehet.
2015. jún. 26. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
# 12: te meg semmivel sem vagy különb, mint a kérdésben szereplő skatulyázós pasi. :P
2015. jún. 26. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
elég nyomorék lehet, felejtős
2015. jún. 27. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én legkésőbb randi előtt el szoktam kűldeni és el szoktam kérni, pontosan azért mert ha kések tudjam jelezni, tőle is elvárom ha 30 percnél többet késik jelezze (igazi nő állítólag alapból késik a randiról). Sosem éltem vissza senki számával. Sajnos neten nagyon sok a hamis profil és sok beteg férfi és sajnos nő is van fent. Minden 3. lánynak akivel chateltem küldtek már obszcén képet. Viszont volt 2 lány aki megkért,hogy hívjam fel és 50 percet beszélt a semmiről. Aztán el kellett mesélni mit tennék vele az ágyban vagy épp nem az ágyban.
2017. júl. 16. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!