Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondolnátok, ha ilyen történne veletek?
Gyerekkoromban volt egy haverom, de elköltözött, és már nem emlékszem a vezetéknevére. Gondoltam megkeresem facebookon, keresőbe beírom a keresztnevét, kiad egy tucat találatot. Ez köbö 2 hónapja volt, most visszajelölt egy srác (viszonylag hasonlít a haveromhoz, legalábbis amennyire emlékszem belőle) - ja és a furcsa, hogy nem emlékszem, hogy bejelöltem volna... mind1
A lényeg: ti mit gondolnátok, ha valaki bejelölne benneteket és rátok írna, hogy "szia, te véletlenül nem a budapest xy. kerületből költöztél el vagy nincs-e véletlenül egy mariska nevű kishúgod, akinek volt egy fehér nyuszija? :O
Semmit rosszat nem gondolnék róla. Válaszolnék neki.
Nem tudom, hogy mi vagy ki neveli az emberekbe azt, hogy minden ciki, gáz, szégyen, tilos a beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!