Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú, ti erről az öltözetről plázacicának gondolnátok a viselőjét?
Vastag harisnya, comb fölött végződő szoknya és lapos térdig érő csizma és egy ing.
Tudom, hogy nem mások véleményére kell adni, csak kíváncsiságból kérdezem. Április óta nem voltam buliban és most el szeretnék menni, de nem akarom, hogy r.ibancnak gondoljanak emiatt. Mert nagyon nem vagyok az!
szerintem tökéletes :)
Vagyis stílusosnak hangzik, és nem ribancos. Bazi magas sarokkal, kirakott csöcsökkel, szolizottan, és világos rúzzsal... nah úgy lenne ribancos.
Köszi a válaszokat!
Elírtam, picivel térd fölött végződő szoknya. :)
(Nem mini szoknya, mert olyanom nincs is. Hosszú szoknyát nem vehetek fel, mivel hosszú lábai vannak.)Melleimet nem igazán tudnám kirakni, mert a természet nem sok mindennel áldott meg.
Lehet, hogy átgondolom, mert nem akarom hogy sarkinak nézzenek.
Köszönöm a válaszokat.
Az évszak se utolsó szempont, csak nem akartam farmert felvenni, de valószínű az marad.
Még reménykedek, végülis a napfény városában vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!