Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok, ha a csaj helyében lennétek?
Egy bulin bókolgattam, kacérkodtam vele, megpróbátam felszedni. Ő azonban nem akarta. Rá pár hónapra azon kaptam magam, hogy ő mindig engem néz, én meg mindig őt. Majd eltelt kis idő és láttam őt más srácokkal, ő pedig engem más csajokkal. Majd előtte flörtöltem egy osztálytársával, illetve egyszer megfogtam ennek az osztálytársának a combját( de hozzá kell tenni, hogy nagyon jóba vagyok ezzel az osztálytársával).
Majd hogy megpróbáltam felszedni rá kb 9 hónapra megint volt egy buli, ahol mindketten ott voltunk. Én kinn beszélgettem az egyii barátommal, akivel nagyon jó viszonyban van a csaj; szólt neki a srác, hogy jöjjön már egy percre és a csaj azt mondta neki, hogy menjen a srác oda hozzá. Én mintha ott se lettem volna.
Talán egy vén, perverz sutyeráknak gondol. És ezt most full komolyan mondom, beszéltem már lányokkal ebben a témában, és hasonlóképp jellemezték a rájuk nyomuló 30-40 éveseket.
Bazzeg ember. A leírásod egy kb. 1 éves intervallumot ölel fel. ( 9 hónap + pár hónap + egy kis idő). A csaj minimum 17 volt, te meg 29. Már ez sem normális, hogy őt akarod felszedni. Oké, ezután még rányomulsz az osztálytársára, aki valószínűleg ugyanennyi idős lehet.
Mégis mi a szart akarsz te 30 évesen tinédszerektől? Ennyire szerencsétlen vagy, hogy még egy 25 körülit sem bírsz felszedni? 17-18 évesekkel kell?
Pofám leszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!