Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondolnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pusztulatos póniló kérdése:

Lányok, mit gondolnátok ha kiderülne?

Figyelt kérdés
Hogyan élnétek meg, ha kiderülne, hogy a párotoknak rengeteg nővel volt dolga előttetek? Zavarna? Nem számítana? Mit éreznétek/mondanátok?
2012. márc. 21. 08:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy kiderülne? Szerintem természetes, hogy egy kapcsolatban az ember, ha a másik kérdezi, elmondja az előéletét őszintén és nem titkolózik. A másik, hogy ami előttem volt, azt tudomásul veszem. Különben sokkal jobb egy tapasztalt partner, mint egy kezdő.

32N

2012. márc. 21. 08:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjemnek több, mint 30 nővel volt előttem könnyedebb-komolyabb kapcsolata.

Nem kiderült, hanem magától elmondta. Nem hencegve, se nem szégyenkezve, egyszerűen tényszerűen mesélt a régi dolgairól.

Egyáltalán nem zavart (nem nőügy miatt váltunk el, mielőtt valaki elkezdene kombinálni).

2012. márc. 21. 08:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled,nem is akarta eltitkolni, én mondtam mindig, h nem számít, tudtam hogy sokan voltak, de most hogy tudom a konkrét számot...hát ennyire még én sem számítottam :/ Egyébként hűséges hozzám, őszinte stb. stb, szóval nagyon jó a kapcsolatunk, csak elhiheted h kisebb sokkot kaptam :)Kíváncsi lennék, ki mit érezne a helyemben, vagy csak én vagyok rosszul összerakva, mert ezen gondolkodom? :) 27/N
2012. márc. 21. 08:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Hááát nem 30 nőről van szó, közel sem...
2012. márc. 21. 08:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ... főleg az utolsó három kapcsolata az, ami jobban számítana a döntésemben. Ha azok is rövid életűek voltak vagy megcsalás is játszott, akkor azt hiszem, hogy én se számíthatnék többre, úgyhogy kilépnék a kapcsolatból. Remélem, hogy ha ilyen pasival sodor össze az élet, azelőtt szól, mielőtt bármi betegséget elkapnék tőle...
2012. márc. 21. 09:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból szerencsére semmi gond, sem betegség, sem megcsalás nem játszik. Csak ha épp nem volt komoly kapcsolata, akkor röptében a legyet is...
2012. márc. 21. 09:05
 7/17 anonim ***** válasza:
minél több nővel van, annál tapasztaltabb. örülj neki inkább :)
2012. márc. 21. 10:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, beindítottad a fantáziámat, megtudhatnánk a konkrét számot?
2012. márc. 21. 10:38
 9/17 A kérdező kommentje:
250-300 között :/
2012. márc. 21. 10:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Az nice :O. Nem vagyok lány, de ettől azért félrenyelnék. Ettől függetlenül azért belegondolnék, hogy ennek a f*szinak már van összehasonlítási alapja, csak el tudja dönteni, miért is van velem.
2012. márc. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!