Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok a fiúról, ha randin kiderülne hogy egyáltalán nincsenek barátai?
pl.
Lány: "Hova szoktál menni szórakozni a barátaiddal?"
Fiú: "Sehova, nincsenek barátaim"
Akkor úgy válaszolj, hogy igaz legyen, de akkor se így. pl.:
"Nem szoktam eljárni, mert sajnos nincs senki, akivel elmehetnék, egyedül meg nem olyan."
Ne parázz, ez nem így működik. A lányoknak több fiú ismerőse van, majd A kiszemelt leányzó csinál neked programot. Annyi embert fogsz megismerni, hogy el sem hiszed.
Kár azon parázni, hogy mi lesz, amikor még el sem kezdődött. Ne generálj fölöslegesen problémát.
A csajok talpraesettebbek.
Nekem egy szem barátnőm/barátom sincs, akik voltak barátnőim, konkrétan 3, az évek során eltávolodtunk egymástól, mások lettek az érdeklődési köreink, máshova mentünk tanulni, más városba költöztek...
Nem te vagy az egyetlen, bár nekem hiányzik egy jó haveri, baráti társaság, és hiába próbálok mindenkivel barátságot kötni, egyszerűen nem jön össze. Senki nem hív el sehová, akit meg én elhívok, neki van barátja, meg nővére, vagy huga, esetleg egy két jó barátnője, és lekoptat. Pasikat, ha elhívok félre értik, a jó pasi lekoptat, a csúnyább azt hiszi randira hívom.
Szóval nem csak neked van eféle problémád, és sztem még vagyunk egy páran, csak senki nem gondolja a másikról.
20/L
Én is így vagyok. Egyszerűen a kilógok a sorból, meg amúgy is kicsit olyan magányosabb típus vagyok. Azért nehéz ez a helyzet, mert aki nem ilyen, az jogosan gondolhatja azt, hogy biztos van valami "difi" velünk, és azért "nem kellünk" senkinek sem, holott ez egyáltalán nem biztos. Óvatosabban kell fogalmazni, ha erre terelődik a téma pl. "Nem járok szórakozóhelyekre" vagy ilyesmi...
20/F
Ha fontos lennék neki, akkor én érdekelném és nem a barátaim száma. Inkább legyen egy igaz barátom vagy egy, se minthogy 25 felszínes álbarát.
"Sehova, nincsenek barátaim". És ha ezt mondom mi van? Attól én még lehetek normális.
Vagy jobb lenne, ha azt mondanám, hogy általában sátánista szertartásokra megyünk az erdőbe, ahol állat áldozatot is bemutatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!