Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nôként mit szólnál ahoz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nôként mit szólnál ahoz ha párod befizetne mellplasztikára? Kis szilikonos feltöltés vagy fellvarrás, örülnél neki?

Figyelt kérdés

aug. 11. 02:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem. A műtét az műtét. Utána is figyelmet igényel, esetleg cserélni kell vagy komplikáció lép fel. Köszi, kihagynám.
aug. 11. 02:29
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Sértésnek venném.

Kis mellem van, nem kell nagyobb. Ha nagyobb mellűt akar, kereshet mást.

aug. 11. 03:05
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
kicsit furcsállnám, de végül is támogatnám a döntését, hogy olyan melleket csináltasson saját magának amilyeneket csak akar, ha így érzi jónak🙏
aug. 11. 03:08
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Szakítanék. Nem kényszeríteném, hogy olyannal legyen, aki nem tetszik neki.
aug. 11. 04:46
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Csak akkor örülnék, ha már foglaltam volna konzultációra időpontot, elmentem volna és tetszett is amit hallottam, belevágnék.
aug. 11. 06:02
 6/24 anonim ***** válasza:
59%
Vállalnám. Aztán természetesen kidobnám a pasit, végülis másra úgy sem való ha engem pénzzel meg akar változtatni. Le kell húzni az ilyet, ennyit ér.
aug. 11. 06:55
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha előre, közösen megbeszélt döntés alapján menne, akkor igen.

(Az első szülésem utáni évek alatt összesen 37 kg-ot fogytam, majd szültem még 2 másik gyereket, és most újra terhes vagyok. Nyilván ezek hagytak nyomot, szóval nem ellenkeznék.)

aug. 11. 06:55
 8/24 anonim ***** válasza:
65%

Ha nő lennék, kivágnám az utcára.

F

aug. 11. 07:36
 9/24 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Foleg,ha nem lenne. Csodas az ilyen bator oszinte ferfi. Nem kerek privit
aug. 11. 07:57
 10/24 anonim ***** válasza:
67%

Az én testem, az én döntésem...

Nehogymár bárki is belepofázzon. Ha nem tetszem valakinek, semmi baj, de akkor ne jöjjön össze velem.

aug. 11. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!