Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha a barátnőm néha tesz fel magáról képet facebookra vagy instagramra?
Pár hónapja vagyunk együtt.
Engem sose zavart, hogy akármelyik párom képet töltött fel magáról valahova.
De az egyik barátom a fülembe ültette a bogarat.
A barátnőm tegnap este insta storyba rakott fel magáról képet.
Igazából semmi olyan nincs benne, egy ilyen ördögszarvas snapchat filtert tett rá, szexin mosolyog rajta, és ezt tette ki magáról. Cici nincs kint, meg yemmi ilyesmi.
Barátom azzal ültette a fülembe a bogarat, hogy ha valaki kapcsolatban vagyok, akkor nem teszek fel magamról képeket. Legalábbis ilyen szexin mosolygós képeket nem.
Szerintetek?
Értem a célzást! :P Engem speciel ezek nem is zavartak.
Csak a fülembe ültették a rohadt bogarat.
Én szoktam kitenni mindenféle képeket, ha van pasim, ha nincs. Nem pasizni szeretne vele, egyszerűen csak miért ne alapon. Jó kép, tetszik rajta magának, poénosnak gondolja a filtert.
Én azt gondolom, hogy ezt engedd el. A haverod pedig nőjön fel.
Mi az már, hogy "szexin mosolygós"?xD
Engem max. az idegesítene, ha valaki magamutogató képeket tenne ki (és nem csak párkapcsolatban, hanem úgy általában), de egy sima mosolygós szelfiben tényleg nincs semmi kifogásolható.
Nem is értem az ilyent őszinténxD Nekem is vannak képeim, de sosem mutogatom magam, távol áll tőlem miniszoknya meg ilyesmi. Mégis előfordult, hogy valaki olyan megjegyzéseket tett rám, hogy "szexi" vagyok, de az ilyent röhejesnek tartom, hogy épp nekem mond ilyet valami, miközben nem célom, hogy szexinek tűnjek képeken. Miért nem a sok dekoltázsos macának osztogatja az ilyen bókokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!