Miért kell mindig csak a jót kirakni facebookra/instagramra?
Mert kell nekik a visszaigazolás, meg a sok irigy átka. :D
Van olyan hlye, aki azt is kiírja, hogy mikor megy nyaralni, mikor nem lesz otthon, meg rendszeresen kiposztolja fotóval, hogy mit eszik - hát szegénynek egy nyugodt kajálása sem lehet, mert hát kínlódik a szép beállítással, stb. Közben állandóan csekkolni, meg a többieket. Munkás egy dolog ez a facebbok, na! Jó, hogy neked sincs, akkor talán van még remény az emberiség megmentésére! :)
Hát igen.
Azt nem rakja ki senki facebookra,ha válik vagy a gyereke nem áll szóba vele soha többet:)
Mert az emberek mindig többnek akarják mutatni magukat annál,amilyen a valódi életük.
A rosszat nehéz beismerni még maguknak is,nemhogy mások előtt.
De gondolj már bele, egy sima fotóalbum, kézzel lapozhatós, mivel van tele? Mikor 24 kockánk volt, hogy megörökítsük a dolgokat, akkor is a boldogságot fotóztuk le, mert arra akartunk emlékezni. Nyári táborból is nevetős képek vannak, pedig egy napig szenvedett a lány, akinek ott jött meg először; nem fotóztuk le, mikor valakit leszart a galamb vagy sírt, mert hiányoztak a szülei.
A nagyszüleim családi fotóalbuma is tele van álvidám képekkel, mert a nagyfater zsarnok volt. Most csak a közönség lett nagyobb.
"Kinek mi a velemenye errol a minden szupi vilagrol?"
Én lekakálom. Magamról ritkán rakok ki új képet, másokét nem likeolgatom, sőt nem is nézegetem.
Amire használom: Van pár csoport, amiben benne vagyok (pl. használt könyves csoport). Na meg kommunikáció. Azért jobb ingyen és korlátlanul írkálni vagy hívni valakivel, mint pénzért telefonálni.
Persze, megtévesztő, ezt értem.
Na de gondolj bele, hogy ha kiírná, hogy napokon át sírt, mert megcsalták, azzal csak támadási felületet biztosítania a rosszakaróidnak.
Az emberek mindig mondják, hogy nem szeretik a panaszkodást, és a panaszkodós, negatív ismerőseikkel inkább megszakítják a kapcsolatot. Akkor a közösségi médiában miért várjátok el, hogy folyamatosan drámázzanak, sírjanak mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!