Miért nem lehet kitenni semmilyen videot ismert zenével se facebookra, se instagramra?
Figyelt kérdés
Páromat szerettem volna meglepni egy képeinkből álló magam által szerkesztett videóval, ami alatt a kedvenc zenénk megy...igen ám, de nem vagyok jogosult rá...mi történik ha ennek ellenérw feltöltöm? Lecsuknak?:D Hát régen ilyen nem volt...ezer meg ezer videot kitettem anno ismert zenék aláfestésével...nem értem mire jó ez...tudtok valami megoldást, hogy kitehessem ezzel a zenével? Esetleg ha más formában töltöm le, nem az eredeti számot, akkor??? Vagy átalakítom valahogy? Koszi a valaszt2018. ápr. 25. 15:53
1/3 anonim válasza:
Melyik zenéről lenne szó? Nekem is van egy két videóm saját felvétel de megy alatta zene a Facen, de lehet hogy változik és letörölhetik, nem csuknak le, max csak letörlik a zenés videót....
2/3 A kérdező kommentje:
Ez. Nem tudom valahogy átalakítani hogy elfogadjak? Nem akarom azt se hogy feltöltöm a videot es ra egy napra torlik
2018. ápr. 26. 15:15
3/3 anonim válasza:
Hát ez van. C'est la vie ("Ilyen az élet")
Az előadók/a tartalom-előállítók nem jótékonysági szervezetek, hanem profitorientáltak. Költségeik vannak amit valamiből fedezniük kell. És nem fogják hagyni, hogy alkotásukat valaki, a beleegyezésük nélkül, ingyen prédaként közzétegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!