Miért nem tudok belépni Instagramra?
Egyszer csak fogta magát az Instagram és megadta magát. Kiléptem, de belépni már nem tudok. 1: vagy azt mondja, hogy a felhasználó nevem (és e-mail címem) nem létezik a rendszerben (de ha visszalépek és regisztrálnék velük, akkor azt írja, hogy már foglalt mind a kettő); 2: ha véletlen sikerül elfogadnia, akkor egy előbeléptetéses ablak jelenik meg és jön a piros banner, hogy gyanús belépés történt és küld egy 6 számjegyű kódot az e-mailemre - amit miután beírtam, nem léptet be a rendszer, hanem újra visszadob a főoldalra és az egész kezdődik elölről.
A kérdés egyértelmű: na most akkor mi a van? (Hogy finoman fogalmazzak a 20 percen belül lezajló 4 jelszó változtatás után...)
Ja, igen, mert így a senki földjén vagyok - törölni nem tudom a fiókomat, de legalább belépni se tudok.
Még nem történt változás, de megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül.
A csatolt link nem segített - vagyis számomra azt támasztotta alá, hogy most biztos valami rendszerfrissítés van, ami gondolom fennakadást okozhat, aminek mi is az áldozatai lettünk. De gondolom pár nap múlva már menni fog minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!