Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztorik lehúzós emberekről, aranyásókról?
Társkereső: Gyakran, ha.kiderül, hogy mennyit keresek, (pedig sima Bpi átlag) és van lakásom, az összes mamahotelee csávó, kivétel nélkül!! halál szerelmes lesz, rengeteg kozos terve lesz hirtelen, és cuccolna be hozzám instant!
33N
Engem egy ilyen pasival hozott össze a sors
Megtudta mennyi a keresetem, 3 hónapra rá el akart venni feleségül
Dolgozni persze nem akart, dolgozzak én, ő vezeti a háztartást
13
Rengeteg pasi ilyen! Sokkal tobb koztuk az aranyásó!
Volt aki benzinpénzt kért sokszor. Volt aki meghívott egy üdítőre másnap ezzel jött hogy de most nekem kell őt visszahívni.
Volt aki kerek perec megkérdezte hogy van e félretett pénzem. Más meg rákérdezett hogy nekem ugye gazdagok e a szüleim.
35 éves koromban találkoztam a mostani férjemmel. Szinte ő az első aki kinyitotta előttem az ajtót, meghívott vacsorázni, elvitt étterembe, és soha nem sajnál tőlem semmit.
Kb 10 db érdekpasival találkoztam összesen. És nálunk nőknél is ugyanez a helyzet mint a férfiaknál. Hogy nem akarjuk észrevenni hogy baj van mert szeretnénk szerelmesek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!