Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők többsége "aranyásó"?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.
Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?
Csak remélem a való életben nem ilyenek tényleg a nők
57.
Valamit nagyon félre tetszik érteni asszonyom.
Én pont,hogy nagyon szívesen ismerkednék "rangon aluli",illetve "rangon felüli" hölgyekkel.
Épphogy a nők félnek rettegnek,olyan pasival ismerkedni,akiket anyagilag rangon alulinak tartanak.
A kommentek azt támasztják alá,hogy azon remegnek a nők,hogy a férfinak legyen kocsija, lakása,és meghatározzák,hogy minimum 500.000 Ft-ot keressen
jan. 15. 14:30
62/86 anonim válasza:
Amúgy meg hozzátenném, hogy a férfiak többsége is aranyásó ennyi erővel, mert a többségnek szintén nem mindegy, hogy egy nő mennyit keres. Azt meg ne tartsunk etalonnak, aki egybites módon csak azért, mert csajnak jó a teste meg szép az arca és fiatal, kutyába lemegy és eltartja (mert azért valljuk be, általában nem a 2gyerekes, ducikás 40 éves nőket szokták a semmiért eltartani).
jan. 15. 14:31
63/86 anonim válasza:
Nem azért tanítattak a szüleim, hogy aztán hazavigyek egy csóró pasit, elnézést kérek, hogy van igényem a jobbra.
jan. 15. 14:33
64/86 anonim válasza:
Kérdező ha én nőként ezeket hozom akkor miért ne várhatnám el ugyanezt a férfitől?
Vagy jöjjek össze valakivel aki rosszul keres és amíg én eszem a lazacot ő eszi a párizsis zsemlét? Én elutazok külföldre ő meg a megyehatárt örül ha elhagyja? Nem egy szint, senkinek se jó
jan. 15. 14:38
65/86 anonim válasza:
64 nem értik az ilyenek úgysem...
jan. 15. 14:45
66/86 A kérdező kommentje:
65#
Az ilyenek értik
65-64-63-62-59-58-57 és társai
Csak azt nem értem,ha a való életben is ilyen a stílusotok,hogy várjátok el bármilyen férfitól is,hogy tiszteljen titeket?
jan. 15. 14:58
67/86 anonim válasza:
66 avval az emberrel ilyen a stílusom, aki másból nem ért.
Én normálisan leírtam az elején...erre lettem minden arányásó, persze hogy ugyan olyan stílusban fogok reagálni, ahogy a másik.
jan. 15. 15:00
68/86 anonim válasza:
A párom tisztel és büszke rám, hogy egyedül is helyt tudnék állni és nem szorulok rá senkire anyagilag
jan. 15. 15:02
69/86 anonim válasza:
Ide is illik: Oké, csináljunk egy gondolatkísérletet. Én keresek Pesten 700 nettót, albérletben vagyok, de lassan összegyűlik egy saját lakásra. Összejövök Bélával, aki 300-at keres gyárban. Összeköltözünk, felesben fizetjük az albit, legyen mondjuk fejenként 120, ha kicsit lejjebb adom az igényeimet. Neki marad 180, nekem 580. Én ebből eszek lazacot, meg jó éttermeket, ő meg otthon a párizsit? Vagy én megyek nyaralni Izlandra, ő meg marad otthon? Aztán vennék lakást. Nyiván neki nincs számottevő megtakarítása, max pár millió, úgyhogy veszek egyedül. Ő költöttön oda ingyen? Vagy majd fizet nekem albérleti díjat a maradékból meg elvegetál? Egyszerűen nem összeegyeztethető az életszínvonal.
jan. 15. 15:04
70/86 anonim válasza:
66: nem értem, ezekben a stílusokban mi az annyira borzalmas (hacsak nem az, hogy nem értenek egyet veled). Az én válaszomban (62) max. az egybites szó lehet sértő, de igaznak igaz azokra a férfiakra, akik csak külsőségek miatt kitartanak egy nőt (ne hazudjunk, nem felszínességmentességből és jószándékból teszik).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!