Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.

Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?

jan. 15. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
89%
Nem. A magyar férfiak hiszik azt, hogy ha valakinek bármilyen anyagi elvárása van, az aranyásó. Ha nőként olyan férfit keresek, akivel nagyjából azonos szinten vagyunk anyagilag, hogy 50-50-ben álljuk a költségeket, már aranyásónak hívnak.
jan. 15. 08:47
 2/86 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Amennyiben az aranyásó azt jelenti, hogy nem szeretnénk egy nálunk szignifikánsabban csóróbb pasi miatt leereszteni az életszínvonalunkból.
jan. 15. 08:51
 3/86 A kérdező kommentje:

De én ezt nem ítélem el morálisan,ha valaki aranyásó.

Úgy értem ott vannak a Fülöp szigeteki vagy thaiföldi nők,ők is előszeretettel házasodnak külföldiekkel európaiakkal,a jobb megélhetés miatt.

Azt se tudom egy percig se morálisan elítélni.

De tény,hogy ők is aranyásók.

És a magyar nőknél is egyre inkább ez a helyzet szerintem.

jan. 15. 08:52
 4/86 anonim ***** válasza:
87%
Mi számít neked annak? Mitől lesz egy nő az?
jan. 15. 08:54
 5/86 anonim ***** válasza:
84%
De az nem jobb megélhetés, hogy NE kelljen eltartanom egy csóró faszit. Ezt érted?
jan. 15. 08:55
 6/86 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nem három férfi alapján általánosítok, de nekem a két exem is lehúzott eléggé (én hibám is hogy hagytam) és van egy súlyos beteg ismerősöm, akinek az új "párjáról" kiderült, hogy nagyon is arra hajt, hogy szegény meghaljon és megkapja a vagyonát. Szóval nem csak a nők között van féreg, de a férfiak sem mind ilyenek. Ez egy negatív emberi tulajdonság, nemtől függetlenül.
jan. 15. 08:57
 7/86 anonim ***** válasza:
78%

Engem több exem húzott le mint 2 szóval nem általánosítok,ráadásul munkatárs faszi meséli hogy az asszony főz, asszony takarít, de a boltba a bevásárlás után otthon elkéri a felét a nőtől.

Na ez a lehúzás, meg amikor benzinpénzt kéreget tőlem az ürge.

Kifizetteti velem a vacsorát.

Hozzám jár vacsizni, az én főztömet enni.

Nem az nők az aranyásók hanem a palik.

jan. 15. 09:04
 8/86 anonim ***** válasza:
83%

Volt aki elregélte egy éven keresztül hogy milyen rosszul keres, milyen nehéz neki, ezért sajnáltam és én főztem neki heti 3szor.

Aztán kiderült hogy járnak nyaralni Ciprusra a haverokkal, arra persze volt pénze.

Csak engem akart kihasználni.

jan. 15. 09:05
 9/86 anonim ***** válasza:
58%

A gyakoris incelek szerint, ha egy nő nem akarja eltartani a lusta csávóját, akkor aranyásó.

Ezen az alapon tényleg elég sok aranyásó nő lehet, viszont meglepően sok nőt ismerek, aki eltartja a lusta csávóját. Természetesen nagyon egészséges az ilyen párkapcsolat.

jan. 15. 09:10
 10/86 A kérdező kommentje:

Ma már fillérekből lehet utazni,ez nem jelent semmit.

A Ryanair jó időben megvett retúr jegyei pofátlanul olcsók.Utaztam már edinburghbe,oda vissza 14.000 forintért

Most például haverokkal megyünk februárban Prágába

Öten öt napra.

A szállás 115.000 forint volt ötünknek,elosztva öt felé az nevetséges összeg

jan. 15. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!