Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.

Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?

jan. 15. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
50%

27 mer elvárok egy hasonló szintet? 😅😅 Hát akkor az vagyok.

Ezt simán hozom és majdnem kétszer annyi a bevételem.

Persze majd egy minimálbéressel jövök össze, aki megélni se tud, nem hogy közös programokat fizetni (a saját részét).

Én tettem azért, hogy viszonylag jól éljek...nem fogok az eletminőségemből lejjebb adni egy férfi miatt se.

Kocsinál is...felőlem lehet egy 15 éves Suzukija is, csak legyen. Nekem jobb autom van és még nagymotorom is van.

Nem kell jövedelem igazolás, józan paraszti ész, az ember nagyjából tudja, hogy egy szakmával mennyit lehet keresni.

A 485 pl akkor se lesz vége, 10 20 ezer nem számít, de 50 már igen. Ha van lakása és keres pl 400-at az is oké, mert nem kell fizetnie 150 ezres albérletet.

jan. 15. 10:44
 32/86 anonim ***** válasza:
54%

"Ilyen típusú nők" :D

Én elhiszem neki, mert semmi okom rá, hogy kérdőre vonjam. Előbb-utóbb úgyis kiderül, és a hazugságot nem tűröm.

Nálam olyan 300 a minimum. Én többet keresek, szóval nem eltartatni akarom magam, hanem én nem akarok/tudok eltartani egy felnőtt embert. Nekem le is sülne az arcom, ha máson akarnék élősködni, és nem is szimpatikusak az ilyen felfogású emberek.

Nagy igényeim sincsenek, mint hatosfogatos hintó, toronyóra aranylánccal, és minden második hétvégén Hawaii, de tengődni se akarok. Tudjunk fenntartani egy lakást, esetleg autót, és tudjunk venni szórakoztató dolgokat (élmény, kütyü, szolgáltatás, étterem, satöbbi). Élni szeretnék.

Aztán ha azt mondja, hogy épp nem dolgozik, de aktívan keres állást, akkor például oké, nem hajtom el. Nyilván még nem lehet összeköltözésben gondolkodni, de ha úgy látom, hogy komolyan gondolja és személyiségben passzolunk, akkor miért ne?

jan. 15. 10:45
 33/86 anonim ***** válasza:
64%

Nálam pl úgy működött, hogy már évek óta ismertük egymást a párommal mielőtt összejöttünk, tudtam mi a szakmája. :D Ha "idegennel" randiznék, akkor is gondolom szóba kerülne, hogy ki mit dolgozik.

jan. 15. 10:50
 34/86 anonim ***** válasza:
44%
Na az irigy csórók már postázzák is le a válaszokat. Xd
jan. 15. 10:55
 35/86 anonim ***** válasza:
pontozzák *
jan. 15. 10:56
 36/86 A kérdező kommentje:

31.

"10 20 ezer nem számít, de 50 már igen."

Mennyire gáz,és még büszkén le is írod.

Te 50 ezer forintokkal méricskéled az embereket.

jan. 15. 10:57
 37/86 anonim ***** válasza:
78%

Ezek szerint neked SEMMILYEN elvárásod nincs egy nő felé ismerkedéskor? Semmi?

jan. 15. 11:01
 38/86 A kérdező kommentje:

Dehogynem

Legyen kedves, mosolygós, őszinte, hűséges,szeretem a vidám természetű nőket.

Nyilván vonzódjak is hozzá.

De egyáltalán, még csak fel se merült bennem,hogy elvárás legyen a kocsi, ház, pénz.

jan. 15. 11:03
 39/86 anonim ***** válasza:
61%
Azért mert te vagy a férfi és ő megy szülni, így neked kell ezeket biztosítani, nem neki. Lehet ezen hisztizni, de továbbra is a nők a biztonságot fogják keresni, ha tetszik, ha nem.
jan. 15. 11:05
 40/86 anonim ***** válasza:

36 mer sztd mennyit menjek még le? 100-at. Ne fárassz.

Nem adok lejjebb semmiből egy pasi miatt se...igen 50 már sok.

jan. 15. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!