Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.

Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?

jan. 15. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
52%

Akkor te is “méricsgéled” az embereket bizonyos szempontok alapján. - és ez teljesen normális dolog.

jan. 15. 11:06
 42/86 anonim ***** válasza:
52%
Akkor keress egy minimálbérest vagy egy munkanélkülit. Neki már jó egy 300-at kereső mamahoteles is.
jan. 15. 11:07
 43/86 A kérdező kommentje:

41#

Belső értékek szerint igen méricskélem,tudod nekem azok a fontosak egy emberben,nem az anyagiak

jan. 15. 11:12
 44/86 anonim ***** válasza:
78%
Ezeknél a kérdéseknél mindig elfelejtik a kort. Amikor én a férjemmel összejöttem, 20 éves voltam, a bevételem a tanulmányi ösztöndíj 30 ezre volt, neki meg egy 200 nettós gyakornoki fizetése volt (5 éve). Egyikünknek se volt semmilye, se kocsi, se lakás, de mindketten jó spórolók voltunk, megtakarítással. Együtt fejlődtünk, én lediplomáztam, ő feljebb lépkedett és most lazán 6* annyit keres. Én fiatalabb vagyok és még mestert is csináltam, de én se keresek rosszul, csak még junior vagyok. Együtt vettünk kocsit, együtt spórolunk, együtt fogunk lakást venni. DE!! Ha 30 éves lettem volna és már nekem is van valami felépítve, én is elvártam volna valamennyi egszisztenciát a pasitól. 30 évesen nem fért volna bele, hogy 200 nettóért bohóckodik, vagy még keresi önmagát. Addigra elvárás lett volna az, ami 20 évesen nem volt az.
jan. 15. 11:16
 45/86 anonim ***** válasza:
47%

Hány éves vagy? Csak kíváncsiságból. Mielőtt magamat kellett eltartanom, én is úgy voltam vele hogy nem számítanak az anyagiak. Most viszont ott tartok hogy be kell vásárolni, jöhet váratlan kiadás, valahol lakni is kell, stb. Ehhez nem árt egy olyan partner aki partner tud lenni ezekben és a közös jövőnk biztosításában.

jan. 15. 11:22
 46/86 A kérdező kommentje:

Most egy időre elköszönök.

Szükségem van rá,hogy kiheverjem az itt eltöltött időt.

Iszok egy kávét,elmegyek ebédszünetre.

Aztán majd valamikor folytatjuk a társalgást.

Annyit azért hozzá tennék,hogy minél több időt töltök itt fenn, annál jobban csalódok a női nemben.

jan. 15. 11:23
 47/86 anonim ***** válasza:
76%
Jah, és akkor én nem akarok gyereket. Ha valaki gyereket akar, akkor az is ott van hogy egy darabig csak a férfi fizetéséből él a család lényegében. Kisbabával azért nem mindegy, hogy ez mekkora bevételt jelent.
jan. 15. 11:23
 48/86 anonim ***** válasza:
79%
De miért csalódás, hogy valaki létbiztonságot szeretne, és olyan párt aki ehhez hozzá tud járulni? :D
jan. 15. 11:24
 49/86 mikeXxX ***** válasza:
43%
#1 És akkor abba szeretsz majd bele (példa) hogy szintén 5 millás autója van és 80 millás lakása? Mert ha igen akkor bizony valóban aranyásó vagy. Engem pont nem érdekel ha egy nőnek egy buszjegyre sem telik ha minden másban passzolunk! Ha a szerelmet buta elvárásokkal keresed akkor bizony nézz magadba mert nem a havi fizetésbe autóba és lakásba szeretsz bele hanem az emberbe.
jan. 15. 11:27
 50/86 anonim ***** válasza:
75%

Belső is számít és a külső is, ahogy az anyagiak is...férfiaknak is, aki igényes és nem az a lényeg hogy legyen valaki.

A többi mellébeszélés...

Én nem vagyok hajlandó senki miatt a boltban az árakat nézegetni hogy ezt vagy aztegvehetem e vagy. Ha pl utazni akarok akkor fogok és a parommal szeretnék...

jan. 15. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!