Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nők többsége "aranyásó"?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek,de ezen az oldalon is és más fórumokon is gyakran olvasom a nőknek milyen anyagi elvárásaik vannak a férfiak felé.

Ezek szerint akkor kijelenthető,hogy a magyar nők többsége egyszerű "aranyásó"?

jan. 15. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 mikeXxX ***** válasza:
28%

50# Én elfogadom a válaszodat de te is fogadd el hogy aranyásó vagy bizony!

Tehát neked az az igényes aki csak drága ruhában van és ész nélkül vásárol mert megteheti 🤣? Én megtehetem viszont nem állok be a sorba hogy irreálisan sokat fizessek valamiért ami fillérekből előállitható például. Attól még lehet igényes egy nő mert nincs sok pénze mert ettől még lehet ápolt és szép és olcsóbb ruhákban is lehet az tehát ezt ne keverjük már össze azzal hogy itt sokan bárkit is haza vivvének. Valamint látszik hogy az életben nem volt még normális önzetlen kapcsolatod inkább csak érdek házasságod volt! Mert mi az hogy a másik miatt nem nézed az árakat? Ne haragudj de te az életben nem hallottál még az önzetlenségről ha én bemegyek a párommal vásárolni és tudom hogy nem tudja kifizetni akkor én simán kifizetem és kész nyaralásnál is simán fizetem ha már jól megy a szekér ne ezen álljon vagy bukjon a dolog ha szerelmes mindkét ember ne a materiális dolgok legyenek már az előtérben.

jan. 15. 12:27
 52/86 anonim ***** válasza:
85%

Aki annyit vár el amit ő maga is teljesít, az NEM aranyásó. Az aranyásó semmit nem akar tenni, csak a párjától várná az anyagi jólétet. (És jellemzően nem 400-500k körüli fizukat vár)

jan. 15. 12:30
 53/86 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Volt lehetőségem pénzessel összejönni, de nem érdekelt mert nem tudtam volna elviselni a személyét és ez nekem fontosabb.
jan. 15. 12:33
 54/86 anonim ***** válasza:
48%

51 én írtam hogy akkor az vagyok 😅.

Magával a fogalommal se vagytok tisztában.

Egy szóval nem írtam, hogy drága ruhái legyenek. Abszolút nem erről beszéltem 😄, de sebaj. Pont lszrm milyen markáju egy ruha.

Önzetlen kapcsolatban...nincs ilyen kapcsolat még szülő gyerek között se, ne légy már naiv. Ha az ember beteg gyerekeknek segít még azt se önzetlenségből teszi.

Volt normális kapcsolatom nem egy, bocs hogy nem csorokkal.

Ha kaját akarok venni bizony nem fogom számolgatni (azért mert a masik 250-ből tengődik), hogy vehetek e még pl egy kiló mandarint.

Én egyik párommal se számolgattam ki mit fizet, vettem mindig olyat, amit szeretett magamtól....de bocs nem fogok pénzelni senkit, engem se kell.

Továbbá sose ismerkedtem neten.

Te fizesd másnak az utazást, én nem fogom (volt már olyan, hogy megleptem párom egy 1 hetes hajóúttal, de ebből nálam nem lesz rendszer). A szerelem édes kevés egy normális kapcsolatban és a férfit előbb utóbb zavarni fogja, hogy fele annyit nem keres, mint én (ilyen is volt).

Persze akad olyan, akit nem, mer jó neki hogy a nő pénzeli.

jan. 15. 12:56
 55/86 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az nem szimpatikus, hogy rögtön learanyásóznak valakit, aki 1) bőven eltartja magát és hozza a saját életszínvonalát és 2) nem akar egy férfi miatt anyagiakban szűkölködni és szenvedni. Mert azt megértem, ha azt learanyásózzák, aki nem dolgozik és eltartatja magát. De már olyan nőre is rámondják, aki nem akar összejönni irodai felsővezetőként egy 6 éve munkanélküli naplopóval, és nem akar azon fosni, hogyha mindkettejük eltartja, lesz-e pénz áramra.
jan. 15. 13:59
 56/86 anonim ***** válasza:

Igen. És aki nem felel meg az anyagi elvárásoknak azt azonnal incelnek nevezik (függetlenül a szó valós jelentéstartalmától).

De miért csodálkozol ezen? Ez az erősebb kutya b*szik elv. Az állatvilágban évmilliárdok óta működik; a nőstény azzal a hímmel párosodik, amelyik erősebb géneket hordoz magában. Hogy ez a hímek kinézete alapján (nagyobb termet) vagy a hímek párbaja alapján dől el, az lényegtelen. Az embereknél ma már más van. A nő azt a férfit fogja választani, aki mellett megvan az anyagi létbiztonság. Lehetsz jóképű, de a szépségedért nem fogsz tudni Neki mindig az aktuális trendnek megfelelő iPhone-t venni, nem tudod Őt elvinni Párizsba, Rómába, Dubajba. Lehetsz kigyúrt, lehetsz erős, de pusztán az izmaidból nem tudod finanszírozni a szolit, fitnesszt, fodrászt, pillást, körmöst. Ezek pénzért mennek. Ahogy az étterem, a nyaralások, stb. Ha gyereket akar (vagy épp már van gyereke .... akkor oszt főleg) annak a "fenntartása" - bocs a hülye szóért - szintén költséges. Kezdve a szüléssel (saját példa; konkrétan megmondták mennyiért vállalja a szülészorvos), a gyerekszoba berendezésével, a ruhákkal, pelenkákkal, babakajákkal, később az "ingyenes oktatással" (ingyenes .... csak mellé: osztálypénz, kiránduláspénz, ilyen tematikus hét, olyan nap, másik tankönyv, de sportoljon is a gyerek amihez felszerelés kell, na meg a lábbeli szentháromság; kinti cipő-benti cipő-sport cipő, és még sorolhatnám).

Nevezheted aranyásónak is - azt azért fontos megjegyezni, hogy nem csak a nők sajátja ám ez a tulajdonság, mert férfiak közt is akad bőven, aki inkább választ gazdag nőt, mint szépet, vagy háziast, vagy olyat aki mellett inkább a boldogság van középpontban (csak ezt sokan nem értékelik). Pusztán az evolúciós trendek alakultak át. Az emberi faj az evolúció csúcsa. Azért jutott oda, mert a genetikailag legjobb egyedek szaporodtak tovább - így fennmaradt az eszközhasználat, a beszéd, a gondolkodás képessége. Ezt váltotta fel a monetizált társadalom, amikor a vagyoni helyzet által adott lehetőségeket mérik fel a felek.

Még egy dolog: a kategorizálás. Mindenki kategóriákra osztja az embereket néha abszolút szubjektív szempontok alapján, besorolja magát és a másik felet, majd erre hivatkozva hoz döntést. Messze nem objektív és nélkülöz mindenféle realitást. Rendszerint magukat túl-, a másik felet pedig alulértékelik.

Köszönhetően akár annak, hogy ebben a kategorizálásban elveszve nem találnak megfelelő szóbajöhető partnert (mert a felső polcra helyezett általában foglalt) és mert a vagyonosabb pasik/nők populációja nem túl széles, 40-50 évesen (mindkét nem képviselői) egyedül maradva magyarázzák a saját bizonyítványukat és mindenféle marhaságokkal érvelve indokolják miért vannak egyedül (és nekik ez miért jó).

jan. 15. 14:01
 57/86 anonim ***** válasza:
85%

Én csak elnézően mosolygok ezen a buta kérdésen.

El kell fogadnunk, hogy a férfiak 80%a retteg a nőktől, és remeg hogy elszedik a nem létező aranyát.

Mert mindig a primitív, szegény emberek féltik azt amijük nincs is 🙂

jan. 15. 14:19
 58/86 anonim ***** válasza:
73%

Nekem van autóm, házam, 5 szakmám, jó keresetem.

De én ugyanezt nem várhatom el egy pasitól, mert akkor aranyásó leszek?

Akkor inkább külföldit keresek,mert itthon csak a nőgyűlölet, meg az irigység megy a pasik részéről. Ráadásul lusták is és alapvető feladatokat sem tudnak teljesíteni mint pl főzést. Tiszta fogyatékosok....

jan. 15. 14:24
 59/86 anonim ***** válasza:
73%
58-as, ne a gyakoriból indulj ki. Szerencsére a való életben nem ez történik, vannak bőven normális, ambíciózus pasik, akik tisztelik a nőket. Én is csak szórakozni járok fel gyakorira, nevetni az incelek vergődésén.
jan. 15. 14:27
 60/86 anonim ***** válasza:
0%
Jelentettem.
jan. 15. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!