Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beszól, mert azt választottam ami nekem jó? Jövőben egészséges lesz ez a kapcsolat?
Párom rengeteget dolgozik, mondanom sem kell, testi tünete is van, stresszes, mert nem jut ideje kikapcsolódni sem. Ezzel szemben én 6 órás részmunkaidőben vagyok, pontosan azért, mert nekem fontos az egészségem.
Minap elszólta magát valami nézeteltérés kapcsán, hogy nekem mennyivel több az időm. Szerintem irigy és stresszes. Ő választotta ezt a fajta életvitelt, ne rám legyen mérges. Kapcsolat elején vagyunk. Szerintetek idővel ez rosszabb lesz? Mindig megkapom majd ezt tőle?
Nem várom el. Épp erről van szó. Ha megelégszem egy olyan élettel ami fedezi a létszükségleteimet, akkor pont hogy nem várom el. Ha ezen felül ő szeretne kedveskedni egy romantikua vacsival-most mondtam valamit-ám legyen. Cserébe én is megfőzöm a kedvenc ételét például.
A vitát lezárom. Sziasztok!
Te nem fogsz sokat keresni, mert ahhoz fel kellene emelni a feneked a TV elől, még kevésbé lustának lenni.
Tehát ez csak elméleti állítás.
Azzal menjen, akit nem kell eltartani, és ki tudja fizetni a részét.
Ha pedig te beleülsz a készbe, és elvárod, hogy az ilyen kiadásokat mindig csak ő fizesse, ne csodálkozz, ha beszól.
Egyébként engem sem zavart egyszer-egyszer fizetni az exemnek nyaralást vagy wellness-t. A gond ott jött, hogy ahhoz már lusta volt, hogy tegyen azért, hogy legyen több pénze, tehát ha menni szerettem volna, nekem kellett fizetni MINDIG. És pont ugyanígy gondolkodott, hogy "én vagyok a párja, kivel menjen" (ezt mondta is).
Másfél évig húztuk, utána nagyrészt ezért dobtam.
"ha nem tudnám állni a felét, nem mennék sehova."
SZóval a párod se menjen sehova, ha te nem tudsz. Most vagy elfogadod tőle, ha jelentősen nagy az eltérés az anyagi lehetőségeitekben, vagy keresni fog egy olyan nőt, aki nem kényszeríti arra, hogty otthon üljön, mert ő csóró, akkor éljen ő is csóróként.
"Ha megelégszem egy olyan élettel ami fedezi a létszükségleteimet, akkor pont hogy nem várom el."
De elfogadod amit nyújt és őt hibáztatod. 💩
Hagyjátok már békén a kérdezőt. Ha nem tudtok neki segíteni, akkor ne írjatok neki. Mert ezeknek a válaszoknak, amit főképp irigységből írtok, hogy bántsátok, semmi értelme nincs.
Szerintem egyértelmű, hogy a kérdező nem kihasználni akarja a párját, már csak azért sem, mert ha csak a pénzre utazna, akkor nem gondolkodna azon, hogy a jövőben egészséges lehet-e ez a kapcsolat, hanem csak csalná ki a pénzt, ameddig tudja.
Ne okoskodj amikor a kérdező delulu országában él és még téged is becsapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!